zeropointenergy Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 γεια σε όλους.σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα ηχου για home studio,εχω βρει μερικές αλλά δεν έχω ακόμα κατασταλάξει. όποια βοηθεια από άτομα που γνωρίζουν σχετικά με τα συν και τα πλην ή οποια αποψη για καποια αλλη καρτα ειναι καλοδεχουμενη. οι καρτες ειναι η E-MU 0404,PHASE X24 FW FIREWIRE TERRATEC,Konnekt-8 FW TC Electronic,M-AUDIO PROFIRE 610.γυρω στα 300 ευρω διαθετω αυτο που θέλωνα κάνω είναι ηχογράφηση κυρίως κιθάρας,μπάσο,ηλεκτρονικα ντραμς,και συνδεση μιντι keyboards με software οπως το αbsynth. έχω ενα λαπτοπ core 2 T810 με και το λειτουργικο ειναι vista ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάντως θα διάλεγα μεταξύ TC Konnekt 8 και Profire 610 που για μένα υπερέχουν των υπόλοιπων επιλογών σου. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PIANIST Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 TC CONNECT 8: Καλός ήχος, μέτριες προενισχύσεις ΑΦΟΡΗΤΟΙ Drivers! MAKRYA!!!!! Είτε PC είτε MAC. Ψάξε στο google για TC CONNECT 8 problems και θα δεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 native instruments audio kontrol 1 καλογραμμένοι drivers καλοί converters και ok προενισχυση ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση