Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου PA800.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Στο λέω γιατί προσωπικά έχω εμπειρία έχοντας "πειράξει" ο ίδιος το λειτουργικό του Extreme μου σε ό,τι έχει να κάνει με display πληροφορία που κανονικά δεν είναι user editable.

;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Απλά δεν το θεώρησα σημαντικό...

Τελικά δεν το έκανα με το αρχείο που είχες "πειράξει" εσύ. Αν θυμάσαι σου είχα πει οτι το είχα δοκιμάσει σε Extreme φίλου το οποίο πήγαινε για πούλημα και είχε κολλήσει.

Αυτό που έκανα ήταν να αλλάξω τον 16δικό κώδικα στο αρχείο που περιείχε τα displays που εμφανίζει η οθόνη με Hex Editors και Translators. Μόλις πήγα να φορτώσω το δικό μου "πειραγμένο" πάλι κόλλησε το σύμπαν στο boot up. Το επανέφερα κι έκανα το εξής:

Ξαναφόρτωσα το "πειραγμένο" αρχείο παρατηρώντας την οθόνη. Αν θυμάσαι καλά το λειτουργικό του Extreme απαρτίζεται από 5 ή 6 αρχεία. Σύμφωνα με το όνομά τους αυτό που περιείχε τις πληροφορίες που "πείραξα" 'ηταν το 3ο. Περίμενα λοιπόν να φορτώσει το εν λόγω αρχείο κάτω από το μήνυμα "Now loading...." αλλά δεν το άφησα να κάνει τον έλεγχο checksum γιατί προφανώς θα καταλάβαινε τη διαφορά. Έτσι διέκοψα τη διαδικασία με το γνωστό "μανάβικο" τρόπο κλείνοντας το όργανο όταν ολοκληρώθηκε η φορτωση του αρχείου που με ενδιέφερε.

Όταν το ξανάνοιξα, αν και δεν το περίμενα, το όργανο άνοιξε κανονικά και οι αλλαγές που είχα κάνει εμφανίστηκαν κανονικά στην οθόνη

Στη συνέχεια βέβαια, για την ακρίβεια μετά από κανα δυο μέρες το επανέφερα...στο είχα πει και τηλεφωνικά οτι περισσότερη ήταν η περιέργειά μου να δω πως και αν γίνεται παρά η χρηστικότητα που προσφέρει κάτι τέτοιο!

• Guru
Έτσι διέκοψα τη διαδικασία με το γνωστό "μανάβικο" τρόπο κλείνοντας το όργανο

Κάνεις και τέτοια... ατακτούλη  ;D

Την άλλη φορά σε βλέπω πελάτη με το μηχάνημα παραμάσχαλα.  :o

• 2 μήνες αργότερα...

Demo για KORG Turkish USB pen drive ειναι εδω

http://rapidshare.com/files/182408723/USB_Turk_Demo.rar

ηπαρχουν 2 διαφορετικα USB Stick ενα ειναι το EMO USB που ειναι με αραβικα κε το KORG Turkish USB με Τουρκικα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου