nikos76 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω έναν Marshall Valvestate 80 ο οποίος κάποια στιγμή άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στην είσοδο (μια ερχότανε το σήμα ,μια πήγαινε περίπατο) .τότε άρχισα να παίζω με laptop και guitar rig . . . οπότε δεν με πολύ ένοιαζε. Η λούπα του όμως δούλευε μια χαρά οπότε ανάλογα τα μεράκια ,του κάρφωνα στο return την έξοδο της κάρτας ήχου και είχε . . .ενδιαφέρον . . . Τώρα όμως δεν παίζει ούτε η λούπα ! Γι αυτό και σας ζαλίζω. . . Ξέρετε κανένα καλό μάστορα να τον πάω για ρεκτιφιέ ? Είμαι από Αθήνα (προς Παλλήνη μεριά) . Σας ευχαριστώ www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Η λούπα του όμως δούλευε μια χαρά οπότε ανάλογα τα μεράκια ,του κάρφωνα στο return την έξοδο της κάρτας ήχου και είχε . . .ενδιαφέρον . . . προφανως ειχες θεμα με τον προενισχυτη και ο τελικος δουλευε καλα. τωρα μαλλον τα φτυσε και ο τελικος... :-X τα ...μεγαφωνα τα εχεις τσεκαρει? Εγω εχω εναν Valvestate 20 του "τοτε"... και το μεγαφωνο καποτε αρχισε "μια να παιζει και μια οχι". Και καποτε ετυχε να γνωρισω ατομο με αντιστοιχο μοντελο ενισχυτη που ειχε το ιδιο προβλημα... δες το κι αυτο... :-\ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 "προφανως ειχες θεμα με τον προενισχυτη και ο τελικος δουλευε καλα. τωρα μαλλον τα φτυσε και ο τελικος... Lips Sealed" και εγώ αυτό πιστεύω . www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Αν θελεις μαστορα στην Κηφισια www.arionalexis.gr την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 μην απογοητευεσαι. μπορει να ειναι κατι πολυ απλο. για παραδειγμα, το τελικο σταδιο στους (πρωτους) Valvestate ηταν mosfet που βρισκονται ευκολα. Λογικα ενας μαστωρ θα στον κανει ...περδικι! Δες ομως και τα μεγαφωνα (ή ενα εχει μονο?) Celestion δεν ειναι? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 και μένα του "τότε" είναι . . . τον έχω πάνω κάτω 14 χρόνια . . . . . . . παίζει να τα φτύσανε και οι λάμπες ??? www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 μην απογοητευεσαι. μπορει να ειναι κατι πολυ απλο. για παραδειγμα, το τελικο σταδιο στους (πρωτους) Valvestate ηταν mosfet που βρισκονται ευκολα. Λογικα ενας μαστωρ θα στον κανει ...περδικι! Δες ομως και τα μεγαφωνα (ή ενα εχει μονο?) Celestion δεν ειναι? ένα μεγάφωνο έχει . δε νομίζω να είναι το ηχείο γιατί η λουπα δούλευε κανονικά . . . www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 παίζει να τα φτύσανε και οι λάμπες ??? πολυ πιθανος λογος που δεν επαιζε ο προενισχυτης. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 δε νομίζω να είναι το ηχείο γιατί η λουπα δούλευε κανονικά . . . ...μεχρι που χαλασε! ;) αυτο λεω. οτι μπορει να χαλασε το (υποπτο) μεγαφωνο και να νομιζεις οτι τα φτυσε και το τελικο σταδιο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 ΑΑΑΑ, ναι, σωστό !!! Κοίτα, έτσι κι αλλιώς αφου είναι να τον πάω στον "γιατρό" θα του τα φτιάξω όλα . www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση