RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Όλοι μιλατε για USPS τώρα ή ο καθένας λέει τα δικά του; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 εγω για usps! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 @alter: Θεσσαλονικη γ%*$ την π*^τανα μου... Ευτυχως απο του χρονου θα ειμαι Αθηνα μαλλον, μπας και γλυτωσουμε κανενα φραγκο..! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
garrett Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 k egw usps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 θεσ/νικη usps papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
beatwiz Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Εφτασαν χτες επιτελους στα χερια μου τα samplers,πληρωσα στα ΕΛΤΑ 320ε για 20kg περιπου που ηταν κ τα 2 δεματα μαζι. :-\ Τελος καλο,ολα καλα παντωςσ ακομα κ ας μην την γλυτωσα κ τοσο φτηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 δεν πληρωσες τα κιλα φυσικα αλλα το ποσοστο των δασμων και φορων (25% περιπου) επι της ΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ που δηλωσε ο συγγενης σου οταν τα ΑΣΦΑΛΙΣΕ ή οταν συμπληρωσε το πεδιο "value" πανω στην αμερικανικη φορτωτικη. ;) αν δεν τα ασφαλιζε και δηλωνε 0 value δεν θα πληρωνες τιποτα (εκτος απο τα εκτελωνιστικα 3 ευρω). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pantelis51 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι αυτοί οι κωλονόμοι έρχονται σε ισχύ χωρίς να ενημερωνόμαστε για το παραμικρό!!! Μας έχουνε μαμήσει από παντού και πάνω στην υποτιθέμενη "οικονομική κρίση" (λες και λίγη είχαμε από αυτήν) όπου αξία έχουνε μόνο οι γαμωτράπεζες και βρίσκονται ως δια μαγείας από το πουθενά ΔΙΣ ευρώ για αυτούς... Εμένα μου στείλανε δωρεάν από μια εταιρεία ηλεκτρονικών ένα δεματάκι με εξαρτήματα που έγραφε επάνω 10$ και ζήτησαν 3 ευρώ στο ταχυδρομείο!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Στις επόμενες εκλογές μη διανοηθεί κανείς σας να ψηφήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Αν είναι ποτέ δυνατόν! Στις επόμενες εκλογές μη διανοηθεί κανείς σας να ψηφήσει! Αυτό φυσικά δεν είναι λύση, αλλά ας μην το προχωρήσουμε γιατί το θέμα θα γίνει LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι αυτοί οι ****νόμοι έρχονται σε ισχύ χωρίς να ενημερωνόμαστε http://www.et.gr Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση