petersp Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Εσυ με ματιαξες γρουσουζη, δεν σε ξερω?...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Τι γίνεται αν το τρασ ροντ είναι τελείως ξεσφυγμένο και η χοντρή ΜΙ ταστάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Τσεκαρεις το relief και μετα αν το relief ειναι οκ σηκωνεις το action,αν το action ειναι υπερβολικο εχεις προβλημα με τα ταστα σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Το ρελιέφ δεν είναι ΟΚ. Δλδ οι χορδές σχεδόν ακουμπάνε στα τάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Μιας που είπαμε για τάστα, θέλω να τρίψω τα τάστα στην κιθάρα μου γιατί έχουν παραγίνει και δεν βρίσκω λίμα για το στρογγύλεμα των τάστων μετά το τρίψιμο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο λιμάκι? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Μιας που είπαμε για τάστα, θέλω να τρίψω τα τάστα στην κιθάρα μου γιατί έχουν παραγίνει και δεν βρίσκω λίμα για το στρογγύλεμα των τάστων μετά το τρίψιμο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο λιμάκι? Εδώ ;) Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Το ρελιέφ δεν είναι ΟΚ. Δλδ οι χορδές σχεδόν ακουμπάνε στα τάστα ωχ...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Ξεβιδώστε το truss rod εντελώς και δείτε που στο περίπου τερματίζει. Έπειτα βάλτε τη βίδα και δείτε αν όντως τερματίζει αυτή. Αν ισχύει αυτό τότε ανφορτσουνατελι το μπράτσο πάει για ανακύκλωση. Αν όχι κάντε τα κόλπα με το wd40 και βλέπετε. Στην τελική αν δεν είστε σίγουροι τραβάτε το σε κανά μάστορα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως αυριο πρωι πρωι το επιστρεφω πισω και θα μου στειλει αλλο ο Αμερικανος. Κατι δεν πηγαινε καλα μ αυτο το μανικι, εσφιγγα και δεν αλλαζε τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 ωχ...... Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση