funkysoul Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 θες να μας πεις και απο ποιον το πειρες? papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Πετράν μου βρίσκεται το tinted / rosewood μανίκι της παλιάς strat που ξέρεις. Αν θες σε το δανείζω να πάιζεις. Καινούργια τάστα και νατ. Το φτιαξε ο Παναγιώτης. (Είχα και μαγνήτες - τους παλιούς της άλλης στρατ - δεν ρώτησες...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jimis7 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Όντως αμα σφίγγει κι άλλο δεν χρειάζεται να το πας πίσω.Απο κει και πέρα όλα τα ξύλα όταν ρυθμίζεις το truss rod τρίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 θες να μας πεις και απο ποιον το πειρες? Ο αμερικανος μου φερθηκε με το γαντι - μην τον κακολογουμε. Μολις το παρει πισω θα μου στειλει ενα Standard Rosewood του 2005 που διαλεξα απ αυτα που ειχε - αν ηθελα μου επεστρεφε τα χρηματα - σωστος! Πετράν μου βρίσκεται το tinted / rosewood μανίκι της παλιάς strat που ξέρεις. Αν θες σε το δανείζω να πάιζεις. Καινούργια τάστα και νατ. Το φτιαξε ο Παναγιώτης. (Είχα και μαγνήτες - τους παλιούς της άλλης στρατ - δεν ρώτησες...) Τhnx φιλε μου Παυλε! Θα περιμενω, δεν βιαζομαι κιολας! Οσο για τους μαγνητες οπως ειπα στο αλλο post ειναι δωρο της καλης μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση