elavd Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 APISTEFTABLE!!! Ευγε!!! Σε περιμένουμε στα Γιάννενα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 ...Έκλεισε...αλλά θα βάλεις και ένα ενισχυτή για να τις ακούσουμε... Θα σε βάλω στον "μικρό"... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Λαικό προσκύνημα έγινε το θέμα... :D Άτιμε Μαραθώνιε είναι ωραία ιδέα! Μπρρρρρράβο! Θέλω κι εγώ... ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 APISTEFTABLE!!! Ευγε!!! Σε περιμένουμε στα Γιάννενα ;) +100000000000!Συγχαρητήρια και από εμένα ;)! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Γκογκραντζουλέισονς!!!!!!!!! Ωραίος, καλές δουλειές μαν!! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Τα θερμά μου συγχαρητήρια και καλές δουλειές!!! Πραγματικά κρίμα που δεν έχω χρήματα και κιθάρα, γιατί κάνεις πραγματικά έργα τέχνης!!! Επειδή όμως είμαι και λίγο περίεργος, μια μικροδιόρθωση.. Στην http://www.customshop.gr/mymysic.html, το Αυτοί είναι και οι κύριες επηροές μου., μια μόνο διόρθωση.. Δεν είναι επιρροές;; Ξανά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Kαλές δουλειές φίλε Marathon... Φαίνεται πολύ αξιόλογη κ ποιοτική η δουλειά σου... Υπάρχει κάποιο newsletter να γραφτούμε; (απόσο έψαξα δεν βρήκα κάτι...) Αν όχι θα ήταν μια καλή προσθήκη (να μας έρχεται στο mail κάθε νέο δημιούργημα!) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα για την "φαντασία" τη μεθοδική δουλειά και για το μεράκι σου!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Καταρχάς συγχαρητήρια ή μάλλον ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . Κατα δεύτερον, ακόμα ένας λόγος που χαίρομαι που είμαι σε αυτό το φόρουμ. Κατά τρίτον, η fender θα έπρεπε να σε πληρώνει για την προώθηση που της κάνεις. Ακούμε που ακούμε εδώ μέσα (με την καλή έννοια, μια epiphone γρατζανάω ;)) για tele και strat, βλέπουμε τώρα και αυτά και η GASίτιδα βαράει κόκκινα. Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση