zestair Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Ψάχνω να αγοράσω μια φτηνή ψηφιακή φωτογραφική, δήλαδή κάτω από 80-90€. Εννοείται πως δεν έχω καμία ιδιαίτερη απαίτηση, μόνο 13MP, 20GB μαμίσια μνήμη κ Carl Zeiss φακό. Καμιά πρόταση? (προιον & από πού να το πάρω) Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Οι Jaga ειναι φθηνες!Ε, μην περιμενεις και καμια τρομερη ποιοτητα ομως αν και απ αυτην που εχω εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Μια αλλη λυση ειναι αυτες οι TURBO-X απ το πλαισιο!Ενας φιλος που πηρε ομως, στον χρονο που τελειωσε η εγγυηση η μηχανη τα κακαρωσε :P http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Να σου πω την αλήθεια το μόνο που με ενδιαφέρει (κ γενικά σε όλα τα φτηνά ή και λίγο ακριβότερα πράγματα που τυχαίνει να αγοράζω) είναι να μην χαλάνε με το τίποτα, κυρίως επείδη δεν εμπιστεύομαι τις περισσοτερες αντιπροσωπίες στο ότι θα τα διορθώσουνε ή θα τα αντικαταστήσουνε... Όλοι έχουμε (και) κακιές εμπειρίες απ' αυτά. Μάλλον θα πάρω μια fuji, έτσι κι αλλιώς είναι για δεύτερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Θα έλεγα να πας σε κάτι επώνυμο (canon, nikon κλπ). Για να μην ξοδευτείς και πάρα πολύ δες από εδω που κάνει εισαγωγή μόνος του και έχει καλύτερες τιμές. Εγγύηση δίνει δικιά του και σε καλύπτει ο ίδιος κανονικά. No problems δηλαδή. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση