faltsoo Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 αν εισαι στη Θεσσαλονικη και δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα... ;) ειμαι στο Πειραια και δε βιαζομαι ιδιαιτερα , αλλωστε μιλαμε για 1 στρατ 1 τελε και 3 σετ χαμπακερς για αλλαγη. τους μαγνητες τους εχω σχεδον 6 μηνες ...αλλα καποια στιγμη...που θα παει θα τους βαλω. ;) thx anyway one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 κανε λιγη προπονηση πανω σε ασχετα καλωδια κλπ σαβουρες για να "μαθεις" και μετα δειλα δειλα πιασε τα μαστορεματα πανω στα οργανα. γκουντ λαk ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεται να είσαι και κάνας τρομερός τεχνίτης, σχετικά σταθερό χέρι χρειάζεται... Είναι πανεύκολο, give it a try! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δοθηκε η παραγγελια! Εχουμε και λεμε: μαγνητες Tonerider Classic Blues, Mint Green guard με aged white parts, κολημενο ετοιμο προς τοποθετηση με CTS pots και 7-way switching με push-pull volume pot. Η σουμα: 126 ευρα! Σε 5-6 μερες το χουν ετοιμο και το στελνουν. Ηρθε και το μανικι (αυριο παω να το παρω) και νιωθω λες και μου πηραν ποδηλατο παλι...! Χι χι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Με το καλό να σου έρθουν ;) Αν μπορέσεις ανέβασε και κανένα κλιπάκι :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε καλώς να τα δεχτείς και να τα παίξεις. Καλά έκανες με τον 7άρι. Έχω φάει ένα κόλημα τώρα τελευταία με τους 3pus ON......... Μέχρι να ξαναγυρίσω "στις βασικές μας τις αρχές" Αντε και πάλι με το καλό. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δοθηκε η παραγγελια! Εχουμε και λεμε: μαγνητες Tonerider Classic Blues, Mint Green guard με aged white parts, κολημενο ετοιμο προς τοποθετηση με CTS pots και 7-way switching με push-pull volume pot. Η σουμα: 126 ευρα! Σε 5-6 μερες το χουν ετοιμο και το στελνουν. Ηρθε και το μανικι (αυριο παω να το παρω) και νιωθω λες και μου πηραν ποδηλατο παλι...! Χι χι!!! Το push-pull τι θα κάνει??μεγεία και από εμένα http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βάζει τον bridge (ή τον neck) σε κατάσταση μόνιμου ON..........υποθέτω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβως. Ειναι διακοπτης on του bridge μαγνητη (ή του neck - οτι θελει ο καθενας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 καλα τα 7αρια και τα 8αρια αλλα σαν το 5αρι (για να μην πω 3αρι) δεν εχει... κατι ηξερε ο Leo Αρχικα θα αλλαζεις συνεχεια και θα ψαχνεσαι αλλα συντομα θα βρεις τον εαυτο σου να παιζει με τις standard θεσεις... αλλα καλα ειναι να εχεις και τις "καβαντζες"... ;) (κι εγω εχω 4αρη διακοπτη στην Τele για neck-bridge in series) (συγχωρα με αη-Leo...) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση