MuddyPete Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 .... Choose your weapon! Το σπαθι των Τζενται Ολα τα νικαει Τρεμε Eye... http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν είμαι άνθρωπος που ρίχνει ποτέ το επίπεδο της συζήτησης, Και βέβαια είσαι. Εκεί που μιλάγαμε, με την πρόφαση ότι θες να κάνεις μπάνιο (φαντάσου κάθε φορά που κάποιος πήγαινε για μπάνιο να το ανακοινώνει στα thread που συμμετέχει), έβαλες την κοπέλα σου να μου απαντήσει, απολύτως εκτός συζήτησης, και να με προσβάλλει. ΕΣΥ δεν προστάτεψες την κοπέλα σου, όχι εγώ. ποτέ δεν προσβάλλω το συνομιλητή μου,αλλά σε εσένα eye θα κάνω μια εξαίρεση Εννοείς, ΑΛΛΗ μία εξαίρεση. γιατί πολύ απλά η ειρωνεία σου και η κακότητα σου ξεπέρασε κάθε όριο και έφτασε μέχρι μια κοπέλα,που τυχαίνει να είναι η κοπελιά μου! Σου έχω ήδη απαντήσει παραπάνω, αλλά δεν είναι ούτως ή άλλως αυτονόητο ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δεν μας ενδιαφέρουν; Δεν έκανα καμάκι φίλε στη κοπέλα σου, απάντησα στις προσβολές μίας δικτυακής περσόνας, μην κάνεις τον άσχετο. Κάποιος πρέπει να σου πεί ότι όταν μειώνεις τους άλλους δεν ανεβαίνεις εσύ,αλλά τότε φαίνονται τα κόμπλεξ και τα απωθημένα σου!Κατάφερες να κάνεις έξω φρενών και να διώξεις ένα μέλος με προσφορά στο νόιζ,μας έδειξες πόσο καλά ξέρεις ορθογραφία,πόσο μορφωμένος είσαι(με τις παπαρολογίες σου),μας δίνεις "δικτυακά χαστούκια" και -1 κάρμα Δεν σου κατέβασα το κάρμα μάστορα. Συγκρατήσου. γιατί δε συμφωνούμε μαζί σου!μιλώντας μαζί σου απλά χάνω το επίπεδο και την υπομονή μου!Συγχαρητήρια ρε φίλε εισαι μεγάλος μάγκας και ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο,γιατί σου δώθηκε μια εξουσία(του moderator ενος forum) και δρας ανεξέλεγκτα και με χαιρέκακο τρόπο! Σιγά μην περίμενα να γίνω modulator για να μπορώ να απαντήσω σε μωρά σαν εσένα. Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι απλά πήγες να κάνεις τον μάγκα και δε σου βγήκε; "ΑΡΧΕΣ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ" φίλε Wow! σε μια "νεκρή γλώσσα"-όπως είχες αποκαλέσει τα αρχαία ελληνικά σε άλλο thread-αν δεν τα καταλαβαίνεις λόγω της αμορφωσιάς η της στενοκεφαλιάς σου στείλε μου pm να στο εξηγήσω(είδες τι όμορφα είναι να σε προσβάλλει ο άλλος??) Εμ, εδώ ήθελα να φτάσω... Όπως ΔΕΝ ξέρουν αυτοί που μας διαβάζουν, η κοπέλα σου ήδη ζήτησε εξηγήσεις μέσω προσωπικού μηνύματος και μάλιστα ΤΙΣ ΠΗΡΕ. Αν τώρα, νομίζεις ότι με απειλείς κιόλας, τότε ετοιμάσου για ban με πατάτες τηγανητές. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Δεν δέχομαι τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, διότι δεν είναι σκοπός μου ο εκμαυλισμός των συζητήσεων. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε εσένα, ο οποίος κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης, αποφάσισες να: α) κάνεις μπάνιο, β) ενημερώσεις συνοπτικά τη κοπέλα σου για τη συζήτηση, γ) την ενθαρρύνεις να απαντήσει αντί-εσού, χωρίς να έχει το ποσοστό συμμετοχής που θα την δικαιοδοτούσε για κάτι τέτοιο Λυπάμαι που νόμισες ότι δεν μπορώ να αμυνθώ στην αήθη προσπάθειά σου να με παρουσιάσεις σαν γραφικό στη κοπέλα σου. Ένα-μηδέν υπέρ μου, μάγκα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω 23 σελίδες. Ασχολήθηκα αυτές τις μέρες με θέματα software της σελίδας. Διάβασα όμως τις 2 τελευταίες σελίδες και δεν χρειάστηκε παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο που στους κανόνες δεν επιτρέπονται πολιτικές συζητήσεις. Ανάβουν τα αίματα και οι προσωπικές επιθέσεις δίνουν και παίρνουν αναπόφευκτα. Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του. Από το τι χορδές θα βάλει μέχρι και... βεβαίως, βεβαίως, τι ψηφίζει. Δεν συνεπάγεται ότι συμφωνούμε. Θα ήταν καλό να έχουμε ανοιχτά αυτιά και μάτια και να ψάχναμε την αλήθεια για τα πάντα, αλλά τόση προπαγάνδα που έχει πέσει απ' όλες τις άρχουσες πλευρές ιστορικά, μας έχει αφήσει να μην γνωρίζουμε αν πάμε ή ερχόμαστε. Οπότε οι κουβέντες αυτές απαιτούν μια ήρεμη και ερευνητική στάση χωρίς εμπάθιες και ξερολισμούς. Σας ακούγεται δύσκολο; Εμένα να δείτε... Ξέρετε τι λέει το στόμα μου καθημερινά στον αέρα, μονολογώντας φυσικά, για την αστείρευτη κατάσταση καθημερινής ηλιθιότητας που ζούμε και που πολύ θά 'θελα να γράψω και να μαλώσω; Άστο καλύτερα... Το κλειδώνω κι ας το αφήσουμε λοιπόν γιατί ιδού το αποτέλεσμα: Τα πάθη και ο έντονος λόγος. Και τα δύο πολύ ωραία και μέρος του φόρουμ μας είναι αλήθεια. Αλλά για τη μουσική. Υ.Γ. Οι mods έχουν και αυτοί άποψη που μπορεί να μην συμπίπτει με την δική μου ή την επίσημη θέση του Noiz. Οταν την εκφράζουν δεν σημαίνει ότι είναι αφ' υψηλού, ούτε δικαιούνται να χρησιμοποιούν τα εργαλεία του φόρουμ για να την επιβάλουν. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να την εκφράσουν κιόλας. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις