Προς το περιεχόμενο

Το νεο Δολλαριο...

alderbody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΥΓ1: "Δεν ειμαι εγω φασιστας επειδη εσυ θες να εισαι αριστερος".

...εισαι λιγο εταιροφωτος τελικα, ε ;;

Ετερόφωτος είναι η λέξη, από την λέξη ετερότητα, όχι από τη λέξη εταιρεία... ααχχχ, τα πολλά βιβλία φαίνεται σου χαλάσανε τα ματάκια.

ΥΓ2: "Κόκκινο τυρί μας δώσαν

το τραπέζι όταν μας στρώσαν

όλο απ' έξω ευωδία

και από μέσα;.. Αηδία "

Για να δεις, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει... Θα επερνα ορκο οτι τελευταια φορα το ακουσα αυτο η απο εναν μπατσο, η απο εναν χουντικο μου δασκαλο στο δημοτικο. Μου φερνεις θύμισες..

Για το τι ΕΠΡΕΠΕ να σου θυμίζει δες πιο πάνω. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς όταν μπαίνει στο πανεπιστήμιο από τα 16 (χαχαχαχαχαχαχαχαχ), δεν προλαβαίνει να δει και ελληνικές ταινίες.

ΥΓ3: Για να γινω και λιγο Σταλινικο καθικι, οπως ηθελες να με παρουσιασεις για να στηριξεις τις σαθρες αποψεις σου:

"Κατι τυπους σαν και εσενα, μετα την επανασταση θα τους  ταισουμε στα λιονταρια"

Προς το παρόν πουλάνε τις κόρες τους για σεξ στα βόρεια προάστεια. Μετά, ας κάνουν και τον ζωόφιλο. Καλά τα πας όμως στο ρόλο του "σταλινικού καθικιού", κοίτα μήπως εθιστείς.

ΥΓ4: Μην το σβησεις, ντροπη, τι λες;

Γιατί να το σβήσω;

---

Σε σχέση με τη διαχείριση του φόρουμ, εμείς οι λίγοι που συμμετέχουμε σε μία τέτοια εξω-μουσική συζήτηση, αναλαμβάνουμε και το ρίσκο του να παρεξηγηθούμε. Το ότι δεν μας θάμπωσες με την επιδερμική σου ανάγνωση της φάρμας των ζώων, αλλά και το ότι δεν μπορείς να χειριστείς ψυχολογικά το ότι δεν μας θάμπωσες, δεν είναι δική μου ευθύνη, αλλά δική σου ανωριμότητα.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 222
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αφού κατόρθωσαν ορισμένοι στο νοιζ να αποκαθηλώσουν μέχρι και τα αμερικάνικα πανεπιστήμια, τι να πω!!!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Πάντως κοίτα να δεις που όλοι μα όλοι έχουν γνώμη για τα πάντα.Και για το πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, πως είναι στη Γερμανία, πως στην Αμερικη, πως στη Μπανανία, πως στην Αγγλια, πως στην Αλάσκα.Ωραια.

(μιλάω τώρα καθαρά για θέμα παιδείας, οκ?...μη μπερδευομαστε)

Bluesbraker όταν με το καλό βγεις έξω,  για μεταπτυχιακο κλπ, σου το υπογραφω, θα ντραπεις που πιστεψες έστω και για λίγο τις μπαρουφες που σου είπαν ορισμένοι και την εικόνα του κόσμου που σου έδωσαν.

Οσοι επιμένουν για την ανωτεροτητα του εισαγωγικου συστηματος των πανελληνιων και το επίπεδο του πανεπιστημιου μας, ας σκεφτουν τι διαολο φταει και ενω όλος ο κόσμος προοδεύει εμεις πάμε ανάποδα....εγώ λεω ότι είναι πρόβλημα παιδειας.Το ότι δε πληρωνουμε φόρους, το ότι παρκαρουμε οπου να ναι, το οτι αδιαφορουμε, το οτι δεν αγαπάμε αρκετα τη χώρα μας είναι προβλημα παιδειας.

Προτειναμε ορισμένες λύσεις και εσύ φίλε bluesbraker τις αντικρουεις με το επιχειρημα ότι δεν ταιριαζουν με την ελληνικη πραγματικότητα, τα ελληνικα δεδομένα.Μα αυτη την ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δε προσπαθουμε να αλλάξουμε?Εχω χασει επεισόδια?Ψάχνουμε μια ''λύση'' που να μην αναστατώσει κανένα και να μην αλλάξει τίποτα? ??? Να τιν κάνουμε τι?Μου θυμίζει λίγο ''μεταρύθμιση αλα ΝΔ'', έτσι σε δουλεια να βρισκομαστε, να λέμε ότι κάτι κάνουμε.....

Υπάρχει πρόβλημα.Εχουμε πρόβλημα.

Πρώτο στάδιο στην επίλυση ενος προβλήματος είναι η κατανόηση του προβλήματος.Το να εθελοτυφλουμε και να λέμε ότι οι ταδε και οι δείνα είναι χειρότεροι απο εμας δε θα μας βγάλει πουθενα.Το να λέμε το τάδε δε θα πετύχει επειδή μπλα μπλα αντι να το δοκιμάζουμε δε θα μας βγάλει πουθενά.

υ.γ.

Οι πολιτικες συζητήσεις πέραν του ότι δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ όπως το noiz οδηγουν σε αποχωρήσεις και άλλα δυσάρεστα.Μήπως να τις αποφευγουμε?

Wow! παππού

Εντάξει παππού.

Εμείς θα διασκεδάζουμε όσο εσύ θα πηγαίνεις σε απόσυρση

...μαζί με το δολάριο.

Οκ, μαριάννα, αλλά μία ερώτηση μόνο: γιατί δεν κάνετε μαζί μπανάκι, να μην ξοδεύουμε και πολύ νεράκι. Εντάξει, υπάρχει ένας κίνδυνος για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά σκέψου τα οικολογικά οφέλη...

Mea Culpa

Οι πολιτικες συζητήσεις πέραν του ότι δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ όπως το noiz οδηγουν σε αποχωρήσεις και άλλα δυσάρεστα.Μήπως να τις αποφευγουμε?

Κοίτα όμως... μπαίνει ένα θέμα με τίτλος "Το νέο δολλάριο", το οποίο είναι σίγουρο ότι θα έχει πολιτικό περιεχόμενο. Το αφήνω, το αφήνω, κανείς δεν παραπονιέται και αφού έχει παραμείνει τόσες μέρες, στο τέλος γράφω και εγώ την άποψή μου. Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει (πρώτον) και τα παίρνουν στο κρανίο (δεύτερον) δεν οφείλεται στο πολιτικό περιεχόμενο της συζήτησης αλλά στον χαρακτήρα τους, παρ' ότι αυτοδιαφημίζονται σαν πρότυπα διαλεκτικής και ανεκτικότητας. Θα τσακωνόντουσαν και θα αποχωρούσαν με οποιοδήποτε θέμα, αν τους στριμώξεις αρκετά.

Αυτή είναι η αλήθεια, φίλε μου.

Mea Culpa

Δεν ειναι οι πολιτικες συζητησεις που οδηγουν σε αποχωρησεις αλλα ΚΑΘΕ συζητηση οταν υποβιβαζεις τον συνομιλουντα φερομενος ως ονος (γενικα μιλαω)

Make me fries...

Να μάθουν όλοι να δέχονται την κριτική λέω γω και όταν στερεύουν από επιχειρήματα να το σταματούν παρά να καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις. Είτε θα αναφερθούν μερικοί ως δεξιοί-φασίστες, είτε ως αριστεροί-κουκουέδες.

Να τι είναι το μόνο που μας έχει καταστρέψει σαν λαό. Δεν ανεχόμαστε την κριτική.

ΤΕΛΟΣ

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Να μάθουν όλοι να δέχονται την κριτική λέω γω και όταν στερεύουν από επιχειρήματα να το σταματούν παρά να καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις. Είτε θα αναφερθούν μερικοί ως δεξιοί-φασίστες, είτε ως αριστεροί-κουκουέδες.

Να τι είναι το μόνο που μας έχει καταστρέψει σαν λαό. Δεν ανεχόμαστε την κριτική.

ΤΕΛΟΣ

Ακριβώς.

@Wow!

Εχεις δίκιο εδώ.Αναφερόμουν κυρίως σε συζητήσεις που απο ένα σημειο και μετά αποκτουν όχι μόνο πολιτικο περιεχόμενο, αλλά μπαίνουν και τα διαφορα κόματα μέσα και γίνεται της Ποπης.

ok Wow!.

Δεν χρειάζεται να με προσβάλλεις έτσι. Εμένα και τον οποιοδήποτε.

Είσαι ότι είσαι, αλλά δεν σε πάω καθόλου.

Είσαι υπερβολικά αντιπαθητικός. Απίστευτα αντιπαθητικός. Είσαι τόσο αντιπαθητικός που δε μπορώ να το εκφράσω. Είσαι αντιπαθητικός μέχρι εκεί που δε πάει. Είσαι καρα-αντιπαθητικός. Αντιπαθητικάρας!

Αντιπαθητικος-αντιπαθιτηκος-ανειπαθυτεικως!

www.travelforum.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου