Προς το περιεχόμενο

Το νεο Δολλαριο...

alderbody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(δηλαδή έγραψες σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα 20!!!

Καθομουν και εψαχνα τους...βαθμους μου... ;D στο χρονοντουλαπο της ιστοριας (1983!!!)

Λοιπον να τι ειχα:

Βαθμος απολυτηριου: 19,2

Αποτελεσματα Πανελληνιων:

IΣΤΟΡΙΑ: 19

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ:20

KOINΩΝΙΟΛΟΓΙΑ:19

EKΘΕΣΗ:20

;D

Καλουτσικος ημουν (περασα 13ος στη σειρα)

για να συντηρήσεις τον εαυτό σου εξολοκλήρου και να σπουδάζεις ΔΕΝ παιζει!

στην Αμερικη δουλευοντας (κυριως σε σκυλαδικα) μια χαρα τα καταφερα (βεβαια πηγαινα στο NYU που κοστιζε σαφως λιγοτερα απο το Χαρβαρντ),βεβαια κοιμομουν 4-5 ωρες την ημερα (στις ΗΠΑ η καθημερινη παρακολουθηση ειναι υποχρεωτικη) & εμενα μαζι με αλλους 3 σε 60 τετραγωνικα....,οι περισσοτεροι συμφοιτητες μου επισης δουλευαν και με τα λεφτα που εβγαζαν (και φοιτητικα δανεια βεβαια) πληρωναν τις σπουδες τους.

στην Ελλαδα βεβαια που καθε μπουλης παει στο "συλλαλητηριο" και μετα γυρναει στη μαμακα του για να φαει κεφτεδακια & πατατουλες τηγανητες ΔΕΝ παιζει φυσικα αυτο το σεναριο.... ;D

είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σύστημα που μπορεί να προσφέρει αδιαβλητότητα στην είσοδο ΑΕΙ/ΤΕΙ στην ΕΛΛΑΔΑ

Επισης ειναι το μοναδικο συστημα το οποιο σε κανει να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ το ΛΥΚΕΙΟ & να εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 222
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Superfunk

στην ίδια σχολή είμασταν (Π.Ο.Ε)...Παυλόπουλος,Δρακάτος,κλπ???

Αν και 7 χρόνια μεγαλύτερός σου,πρέπει να "έπαιζαν" ακόμη οι ίδιοι καθηγητές (αν ήταν ακόμα εν ζωή,σίγουρα)

Ναι ολα τα μπουμπουκια....εκει ηταν μαζεμενα.... :)

Εσυ θα πρεπει να προλαβες και την θρυλικη "συντροφισσα Ευδοκια"!!!!! ;D ;D ;D

Aκριβώς αυτο που λέει ο sf.

Εγώ φίλε bluesbreaker δεν ήμουν ούτε τεμπέλης ούτε στόκος (δε θα περνουσα μηχανολόγος στο ΑΠΘ ούτε ηλεκτρολόγος στο πανεπιστήμιο Κυπρου ούτε θα με δέχονταν ορισμενα απο τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο).Ουτε άτυχος.

Το να πας και να σου πέσει το μόνο πράμα που δε ξέρεις δεν είναι ατυχια.Ειναι λάθος προετοιμασία, φροντίζεις να τα ξέρεις όλα.

Το να πας και να πάθεις κάτι όπως αυτο που έγινε σε εμένα, είναι λάθος του συστήματος που δεν προβλέπει τη δυνατότητα αναβαθμολογησης και που δίνει τη δυνατότητα στον εξεταστή να κάνει του κεφαλιου του χωρίς έλεγχο.

C est la vie (σωστα το γράφω?)

Η μάλλον καλυτερα,

Ετσι είναι η μπανανία.

Το σύστημα κακά τα ψέματα ειναι μαπα.Τελειως.

Θα επρεπε να δινεις εξετασεις για το απολυτηριο (και να δινουν ολοι τα ιδια, και αρχαια και χημεια και μαθηματικα κλπ) να παιρνεις το απολυτηριο με οτι βαθμο βγαλεις.Μετα να πας στη σχολη σου να παρακολουθεις ενα 6μηνο και μετα εξετασεις και οποιος περναει συνεχιζει.Θες να γινεις πολιτικος μηχανικος, πανε παρακολουθα και μετα δώσε μαθηματικα φυσική, αντοχη των υλικών κλπ, όχι ΑΟΔΕ και βιολογια!Η να πηγαινεις χημικο χωρις να δινεις χημεια!Ειναι τελειως μα τελειως ηλιθιο!

Και πριν προλαβουν να πουν ορισμενοι οτι αποκλειεται να δουλεψει ενα τέτοιο σύστημα στην Ελλάδα, ας το δοκιμάσουμε πρώτα και βλέπουμε...

Θα επρεπε να δινεις εξετασεις για το απολυτηριο (και να δινουν ολοι τα ιδια, και αρχαια και χημεια και μαθηματικα κλπ) να παιρνεις το απολυτηριο με οτι βαθμο βγαλεις.Μετα να πας στη σχολη σου να παρακολουθεις ενα 6μηνο και μετα εξετασεις και οποιος περναει συνεχιζει.Θες να γινεις πολιτικος μηχανικος, πανε παρακολουθα και μετα δώσε μαθηματικα φυσική, αντοχη των υλικών κλπ, όχι ΑΟΔΕ και βιολογια!Η να πηγαινεις χημικο χωρις να δινεις χημεια!Ειναι τελειως μα τελειως ηλιθιο!

ΑΚΡΙΒΩΣ !Ετσι γινεται σε ολο τον ,σοβαρο, κοσμο...(και φυσικα αν κοπεις εστω και σε ΕΝΑ μαθημα στο Πανεπιστημιο...σε οποιοδηποτε ετος ....σε "στελνουν")

Αλλα ΤΟΛΜΑ να το κανεις στην Ελλαδα...εχει να πεσει...φοιτητικο συλλαλητηριο,"αγωνας"(για τον λουτσο...) & κεφτεδακια μετα στο σπιτι...που θα παει συννεφο....

Δεν μου λέει κάτι το όνομα....για λέγε,για λέγε...

Πρωτη μερα στη σχολη και παω (ο κακομοιρης) να παρακολουθησω μακροοικονομια..

Μπαινει ο καθηγητης μας κοιταει (ειμασταν....5-6...) και ξεκιναει να μιλαει...

Ξαφνικα μετα απο κανα 10λεπτο ανοιγει η ..πορτα και σκαει μυτη τρελλο φρικιο ...30-35 ετων φοιτητρια.... (αξυριστες μασχαλες,ταγαρι the whole works ;D) & αρχιζει να φωναζει: "συντροφοι ειμαι η συντροφισσα Ευδοκια του ΚΚΕ,αποψε εχει παρτυ κτλ,κτλ..." μετα μας εβγαλε και ενα λογο για τις πολυεθνικες ,τα μεγαλα συμφεροντα και τις γνωστες λαλακιες που ακομα και σημερα λενε (κασσετα εχουν βαλει φαινεται) και εφυγε....

Μετα απο 5 λεπτα...τελειωσε και το μαθημα (ειχε περασει η ...ωρα βλεπεις...  ;D)

Εκανα 2 μηνες να ξαναπατησω στο πανεπιστημιο....

@Superfunk

Η "συντροφισσα Ευδοκια" σήμερα μπορεί να είναι βουλευτίνα...ίσως και υπουργός...βλέπω στην  τηλεόραση ένα σωρό συμφοιτητές μου σε ανάλογες θέσεις...φαντάζομαι το ίδιο και εσύ

(σόρυ για το off topic)

Ρε παιδια...Ενταξει...μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...Δεν χρειαζεται να εισαι genious για να πας καλά στις πανελληνιες αλλά το να πιάσεις "καλές" σχολές ειναι αρκετα δυσκολο...

Δυστυχως δεν ξερω για τα μαθηματα σου Sf (κυριως τις τοτε θεωρητικης κατευθυνσης φανταζομαι) αλλά τα μαθηματικά και η φυσική κατευθυνσης δεν ειναι παπαγαλια...χρειαζεται σκεψη...

Παντως αυτές τις μερες που ξεκινησα σχολή (Ηλεκτρολογους Μηχανικους ΕΜΠ) και ο χωρος μια χαρα μου φαινεται (νεα κτηρια), και το PC Lab αρκετα καλο (δεν μπορω να φανταστω σε τι υστερει απο ενα ξενο πανεπιστημιο)... Βεβαια αυτη μπορει και να ειναι μεμονομενη περιπτωση....τι να πω... ::)

Για δειτε τα A-levels για αγγλικά πανεπιστημια και πειτε μου αν ειναι ευκολα η δυσκολα...(μιλαω παντα για θετικο-τεχνολογικά μαθηματα γιατι απο τα υπολοιπα δεν εχω εμπειρια).

Time is just a fraction of the sine.......

βλέπω στην  τηλεόραση ένα σωρό συμφοιτητές μου σε ανάλογες θέσεις...φαντάζομαι το ίδιο και εσύ

εγω να δεις ποσους βλεπω...και οι περισσοτεροι ηταν...επαναστατες των συλλαλητηριων  ;D ;D (τωρα βεβαια ζουν σε γκετο πλουσιων στα Β.Π) ::)

Ρε παιδια...Ενταξει...μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...Δεν χρειαζεται να εισαι genious για να πας καλά στις πανελληνιες αλλά το να πιάσεις "καλές" σχολές ειναι αρκετα δυσκολο...

Όπως προσπαθεί να εξηγήσει ο SF, "καλές" σχολές στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Η δυσκολία στο να περάσεις σε κάποια από τις άθλιες σχολές που όντως υπάρχουν, σχετίζεται με το ότι πολλοί άλλοι θέλουν να κάνουν το ίδιο, όχι στην αξία τους. Είναι σαν τις τεράστιες ουρές που συχνά βλέπουμε έξω από έναν κινηματογράφο που εκείνη την εβδομάδα γνωρίζουμε να παίζει μία κακή ταινία.

Αυτό που πρέπει να κατανοηθεί - ειδικά από τους νέους φίλους - είναι ότι η Ελλάδα είναι αξιολογημένη σε διεθνές επίπεδο, από οργανισμούς, ινστιτούτα κλπ. Όλοι τους συμφωνούν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαφάνειας στον δημόσιο βίο, το φορολογικό σύστημα, το εκπαιδευτικό σύστημα, το ασφαλιστικό σύστημα κλπ. Δεν είναι θέμα γνώμης μου ή γνώμης σας.

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου