Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 καθολου κακη ιδεα,αλλωστε την εφαρμοζαν και οι Σπαρτιατες και τωρα τους ξερει ολο το Hollywood. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Η λυση που σκεφτομαι προχειρα εγω, ειναι στα 18, το κρατος να κανει Iq τεστ στους πολιτες, και οσοι βγαινουν βλακες να αποτεφρωνονται. Το ιδιο θα ισχυει για τους οκνηρους, τα καθικια κτλ. Εγώ έχω μία καλύτερη ιδέα: το κράτος να κάνει ένα iq test τότε που λες, και σε όσους είναι παθολογικά ηλίθιοι (με την ιατρική έννοια), να απαγορεύει συμμετοχή στα κοινά, δηλαδή να τους στερεί το δικαίωμα ψήφου.. σκέψου το λίγο, μπορεί όλοι τους να ψηφίζουν τα κόματα που αντιπαθείς ! Η λύση που προτείνεις πάντως, εφαμοζόταν με επιτυχία στην αρχαία Σπάρτη, όπως ξέρεις. Προσωπικά είμαι ενάντιός της, διότι όλες οι κακές ιδιότητες που αναφέρεις είναι αναστρέψιμες: σε ένα δημοκρατικό καθεστώς ο τεμπέλης μπορεί να αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να είναι τεμπέλης. Μόνο η παθολογική βλακεία δεν θεραπεύεται. Και κάτι ακόμη πριν αρχίσετε με τις δημοκρατικές δηθενιές σας : η δημοκρατία για να λειτουργήσει πρέπει ο πολίτης να είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ. Ένας ηλίθιος (όπως και όλοι οι φίλοι σας που σας λένε "εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά") δεν είναι ενημερωμένοι καθόλου μα καθόλου. Οπότε με τι κριτήρια ψηφίζουν; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη, και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως δεν θα παρεμβω. Τωρα που εκφραστηκε η θεσπεσια αποψη: "Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, αλλα καποιοι ειναι πιο ισοι απ τους αλλους" ειμουν στο τσακ να παρεμβω, αλλα εν τελει δεν θα το κανω γιατι η "αλλη αποψη" εκφραζεται με απιστευτη εριστικοτητα, επιδερμικοτητα και προκαταληψη οποτε δεν υπαρχει λογος, μιας και θα καταληξω με "χαλασμενη" μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο. (Πρωην ναυτικος ) και με αυτοκινητο & μηχανη. Δεν υπαρχει ποιο ομορφη χωρα απο την Ελλαδα. Εμεις φταιμε για οσα συμβαινουν στην (μπανανια) Δεν αγαπαμε την χωρα μας,αυτο ειναι το ποιο μεγαλο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν αγαπαμε την χωρα μας,αυτο ειναι το ποιο μεγαλο προβλημα. +1100000000000000000 ;) "Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, αλλα καποιοι ειναι πιο ισοι απ τους αλλους" αυτη ειναι η κλασσικη καραμελλα οσων αρνουνται να παραδεχτουν οτι οι αξιοι,ικανοι και εργατικοι ανθρωποι πρεπει να ανταμειβονται...αναλογα με την προσφορα τους ;) το να παραδεχτω οτι ο Bruce Springsteen & οι Beatles ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο εμενα και τους αξιζει μεγαλυτερη μουσικη καριερα και επιτυχια δεν σημαινει οτι ειμαι λίγοτερο ΙΣΟΣ με αυτους απλα οτι ειμαι λιγοτερο ΙΚΑΝΟΣ απο αυτους. και μη μου πεις οτι δεν ειναι καλυτεροι απο εμενα αλλα απλα εκμεταλευτηκαν τις...καπιταλιστικες περιστασεις... ;D Φυσικα εχουμε τα ιδια κοινωνικα,πολιτικα κτλ δικαιωματα αλλα στη δουλεια μας (τη μουσικη) ΔΕΝ ειμαστε ΙΣΟΙ μια και αυτοι ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ ανωτεροι απο εμενα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη, και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως δεν θα παρεμβω. Τωρα που εκφραστηκε η θεσπεσια αποψη: "Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, αλλα καποιοι ειναι πιο ισοι απ τους αλλους" Δεν είπα αυτό εγώ. Αν δεν έχεις τη νοημοσύνη να καταλάβεις τι είπα, τουλάχιστον κάνε copy + paste. Για να αποφύγουμε άλλες τέτοιες επιθέσεις, ιδού η περίληψη: "Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, όχι ίσοι μεταξύ τους". Αν δεν ξέρεις ποια είναι η πηγή του αποφθέγματος που έγραψα, κλείσε τον 902 και τράβα σε κανά βιβλιοπωλείο. Υ.Γ. Σόρυ για την επιθετικότητα, αλλά δεν είμαι εγώ φασίστας επειδή εσύ θες να είσαι αριστερός. Βρες άλλα ερείσματα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Υ.Γ. Σόρυ για την επιθετικότητα, αλλά δεν είμαι εγώ φασίστας επειδή εσύ θες να είσαι αριστερός. Βρες άλλα ερείσματα. ελα τωρα μη γινεσαι κακος εξαλλου νομιζω οτι τον αδικεις ειναι 9 το πρωΪ Σαββατο και ειναι ΞΥΠΝΙΟΣ αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι "κομμουνιστης" ;D ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομιζω πως εχω κατι να προσφερω στην κουβεντα. Το αυστηρο και "αξιο" modulation του φορουμ σας εκανε παλι το θαυμα του. Θα πρεπε να ντρεπεσαι. Σε αφηνω να βαυκαλισεις στο πανηγυρι της ημιμαθειας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 ελα τωρα μη γινεσαι κακος εξαλλου νομιζω οτι τον αδικεις ειναι 9 το πρωΪ Σαββατο και ειναι ΞΥΠΝΙΟΣ αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι "κομμουνιστης" ;D ;D ;D ;D Eιμαι κομμουνιστης και αριστερος, αλλα για να διατηρησω ακεραια την ψυχικη μου υγεια και για να μπορω να ξυπναω τα Σαββατα στις 8 το πρωι, φροντισα να μην εχω καμια σχεση με το ΚΚΕ. (...αν και, ακομα και ΚΚΕ να ημουν, παρολο που διαφωνω τραγικα μαζι του, δεν βρισκω τον λογο γιατι θα επρεπε να ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ για αυτο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2008 Eιμαι κομμουνιστης και αριστερος, αλλα για να διατηρησω ακεραια την ψυχικη μου υγεια και για να μπορω να ξυπναω τα Σαββατα στις 8 το πρωι, φροντισα να μην εχω καμια σχεση με το ΚΚΕ. τοτε εισαι fine by me.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις