funkysoul Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον ειμαι στα σκαρια μιας στρατ και επιδη ειναι η προτη μου εχω καποια τεχνηκα κενα....δηλαδη φτανοντας να παραγγηλω το out put jack ειδα οτι υπαρχουν mono και stereo! η κηθαρα ειναι s/s/s απο μαγνητες και ο ενησχητης μου 15w marshall fx αν αυτο παιζει ρολο. θα ειθελα να μου πειτε τι να προτημησω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 αν στην κιθαρα σου βαλεις active μαγνητες (px emg) που χρειαζονται μπαταρια τοτε θα πρεπει να παρεις stereo jack, αν βαλεις απλους passive τοτε σου αρκει το mono jack. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Στην περίπτωση passive μαγνητών και stereo jack τι γίνεται; Έχει διαφορά από το mono; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 το χρησιμοποιείς σαν mono, δλδ μονο το ενα "κανάλι", και χρησιμοποιείς το ίδιο μονο καλώδιο. Απο κεί και περα μπορείς να κανεις και καμια καστομιά, οπως να συνδέσεις τον bridge στην μια εξοδο του στερεο και τον neck την αλλη και μετα να το χωρίσεις σε δύο σήματα και να βαλεις διαφορετικά εφε/ενισχυτές και άλλα τέτοια ανώμαλα πράγματ ::)" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αντελ(ι)ήφθην... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 αλλα και στερεο να βαλεις σε απλη κιθαρα δεν θα παθεις και τιποτα... παρε switchcraft. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση