sotoman Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να την βάψεις με ό,τι θες (λαδια ακρυλικά κλπ) (μάλιστα ο hendrix ειχε flying V την οποία το marketing της gibson λεει πως την είχε βάψει με... βαφή νυχιών... ) και μετά να την περάσεις κανα διάφανο βερνίκι. Θα αντέξει μερικά χρονάκια και αν αρχίσει και ξεβάφει θα έχει και αλήτικο look... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 jase,ωραια τα αυτοκολλητα!!Θελουν καμια μοντα η απλα τα βαζεις μπαμ-μπαμ χωρις κοψιματα κλπ?Βγαινουν ευκολα μετα??Αφηνουν σημαδια? Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι είναι...plug'n'play :) δηλαδή είναι έτοιμα, απλά το εφαρμόζεις και το βγάζεις χωρίς να αφήσει κόλλες ή να κάνει ζημιές σε οποιοδήποτε λούστροτης Fender. Δες και το site: http://www.guitarfacelift.com/home.htm υπαρχουν αυτοκολητα και για epiphone ??? Απ'ότι ξέρω αυτή η εταιρία βγάζει μόνο για strat + tele. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να την βάψεις με ό,τι θες (λαδια ακρυλικά κλπ) (μάλιστα ο hendrix ειχε flying V την οποία το marketing της gibson λεει πως την είχε βάψει με... βαφή νυχιών... ) και μετά να την περάσεις κανα διάφανο βερνίκι. Θα αντέξει μερικά χρονάκια και αν αρχίσει και ξεβάφει θα έχει και αλήτικο look... Προφανώς και μπορεί να τη βάψει με ότι υλικό θέλει ακόμα και με...μαρκαδόρους!.Το όλο θέμα είναι πόσο επαγγελματικό θα είναι το όλο σύνολο. Μην ξεχνάς ότι τα λάδια έχουν "όγκο", δεν είναι λεία και το λούστο μετά δεν θα είναι επίπεδο. Επίσης μην ξεχνάς ότι όλα αυτά είναι χημεία (στο λέω με πόνο καρδιάς, έχω καταστρέψει 3 τελειωμένες κιθάρες στα λούστρα γιατί τα υποστρώματα σε συνδιασμό με τα χρώματα και τα λούστρα δεν "άντεχαν" το ένα το άλλο). Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 ο Deadmind μπορει να σου κανει αυτη την δουλεια! ειναι κ μανουλα σε κατι τετοια! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Marathon τι μοντέλα έχεις; Πάντα το όνειρο μου ήταν ένας Iwata αλλά δεν ασχολήθηκα αρκετά για να τον αποκτήσω... Έχω 2 Devilbis Super 63. Στην εποχή τους δεν υπήρχε επαγγελματίας που να μην δουλεύει με αυτούς. καταπληκτικός εγγλέζικος αερογράφος. Ατυχώς η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν υφίσταται και δεν βρίσκω ανταλακτικά ούτε στο Ebay... Ένα Paache tourbo (με 3 αεροτουρμπίνες), μοναδικός και σπάνιος αμερικάνικος (και πανάκριβος τότε τα διπλά λεφτά του Devilbis). Έναν Azteck που ποτέ δεν μου άρεσε Ένα Iwata που αγόρασα πρόσφατα (καινούργιο) από Ebay ...και ένα Budger που κάπου τον έχω δανείσει αλλά δεν θυμάμαι που Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση