RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 C'est chic, le freak... http://www.youtube.com/watch?v=8UpqHhCABHY&feature=related Edit: Τώρα είδα στα σχόλια ότι το βίντεο είναι η τελευταία εμφάνιση του μπασίστα Bernard Edwards... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλή φάση!!! ΝΑ groovaρουν όλοι και να ξεσκίζεστε στα σόλο!!! ;) :) 8) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Απίστευτο rhythm feel από ΑΠΑΝΤΕΣ εκεί πέρα!! Απίστευτο παίξιμο πάνω σε πανέμορφο funky groove>!!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μα πρόκειται για κορυφαία μπάντα με όλους ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ από μόνους τους... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα είδα στα σχόλια ότι το βίντεο είναι η τελευταία εμφάνιση του μπασίστα Bernard Edwards... Μιας και τον ανέφερες, δείτε κι αυτό: http://www.noiz.gr/index.php?topic=8557.msg117161#msg117161 Έχει γούστο :) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο!! Ο τύπος στα τύμπανα είναι ο Omar Hakim αν δεν κάνω λάθος.... φοβερός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά ο Σλας, ο μπασίστας είναι μιλάμε ΚΟΡΥΦΗ... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου αρέσει η κυρία με τα μαύρα δερμάτινα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά ο Σλας, ο μπασίστας είναι μιλάμε ΚΟΡΥΦΗ... Αρχηγε μου αν δεν ηταν ο Bernard Edwards κορυφη ΠΟΙΟΣ θα ηταν?? ;D Ο τύπος στα τύμπανα είναι ο Omar Hakim αν δεν κάνω λάθος.... φοβερός!! Ναι αυτος ειναι (στη θεση του αδικοχαμενου ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Tony Thompson),τωρα πλεον εχει πεθανει και ο Bernard οποτε ενα απο τα μεγαλυτερα rhythm sections ολων των εποχων δεν υπαρχει πια.. :-[ Η πλακα βεβαια ειναι οτι ο.....αρχικος ντραμμερ των CHIC ητανε να ειναι ο Hakim αλλα ηταν μονο....12 ετων :o & η....μαμα του δεν τον αφησε!!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blues power Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν το γάλα μεσ'την μύγα είναι ο Slash 8) 8) 8) Γιατί έχω την εντύπωση πως είδα live στον Λυκαβητο τον Omar Hakim με Wayne Shorter και Weather Report,κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80? Νομίζω σε κάποιο tribute...Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Το έχω λίγο θολό στην μνήμη μου.Αν θυμάται κάποιος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση