VinnieT Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα, ειμαι καινουργιος σε αυτη τη κοινοτητα και θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχουν εδω (ελλαδα) ή τουλαχιστον ευρωπη κιθαρες Charvel γιατι ειναι καπως δυσκολο να φερεις απο usa και δεν βρισκω καπου αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 μπάάάά δεν είσαι τυχερός μόνο κάνα ebay ή διάφορα καταστήματα από Αμερική, Καναδά ή Νέα Ζηλανδία ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vimp Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 πως να παραγγειλουμε απο αμερικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 εχω φερει 2 απο αμερικη και αγγλια και τις πουλησα και τις 2... κριμα ...ειδικα η μια το model 6 εσπερνε!!!! take a look : http://www.noiz.gr/index.php?topic=159655.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως, πως μπορω να φερω απο αμερικη;;; με ενδιαφερει ενα απο τα καινουργια μοντελα... ειναι πολυ εντυπωσιακα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση