Babtua Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Από το δίσκο 'Someday You Will Be Mine' που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το κομμάτι Nowhere των Sugarmate. Τραβηγμένο από τον τρομπετίστα της μπάντας ο οποίος προφανώς δεν παίζει τίποτα σε αυτό το κομμάτι και αποφάσισε να "παίξει" με το κινητό του... ;D Ε μετά το πήρα εγώ, το ντουμπλάρισα με το ηχογραφημένο κομμάτι, το σενιάρισα λιγάκι και ορίστε... (το μεγάλο χάσιμο σε ποιότητα οφείλεται στο YouTube, εγώ προσωπικά εξεπλάγην με το πόσο καλή ποιότητα είχε το αρχικό βίντεο από το κινητό, μεγέθους ~6ΜΒ μόνο! Με την επεξεργασία μου επίσης δεν έχασε καθόλου, αλλά το YouTube είχε άλλα σχέδια :( ) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jankopartner Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτή η μπάντα τα σπάει!!! να μην είχε μόνο αυτον τον ξενέρωτο κιθαρίστα! 8) (sonny εδω,σ'έπιασα!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαίνεται μόνοι μας ευλογάμε τα γένια μας... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 πολύ καλό το τραγούδι και το video! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση