kostis k. Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Ναι... Μαλλον θα το προσπεράσω. Άλλωστε τζάμπα θα πάει τοση vintagίλα στα δικά μου χέρια. Hint για όποιον ενδιαφέρεται: Υπάρχουν δυο τελικά... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν δυο τελικά... ;) για λεγε... για λεγε... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Πωπω τώρα είδα τις φωτό...μαύρο χάλι μάλλον κάπου δεν διάβασα κάτι και νόμιζα ότι μιλάγαμε για ενισχυτή σε τουλάχιστον καλή κατάσταση...ούτε για έρμα σε ψαροκάικο δεν θα τον έπαιρνα...πάμε γι'αλλα φίλε Κωστή ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 ...πάμε γι'αλλα φίλε Κωστή ;) ...για τον ΑΛΛΟ μηπως? ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Α υπάρχει κι'άλλος 8) Ε να το πάρει το...κορίτσι΄ ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostis k. Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Βασικά ο τύπος βαριέται που ζει. Μου είπε ότι έχει άλλον έναν που δε δουλεύει στην αποθήκη αλλά δε μου τον έδειχνε ??? έλεγε "ίδιος είναι, ίδιος είναι"... τι να πω... Αν κάποιος από τους προαναφερθείς freaks ;D του forum τον θέλει μπορώ να κάνω το deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Βασικά ο τύπος βαριέται που ζει. Μου είπε ότι έχει άλλον έναν που δε δουλεύει στην αποθήκη αλλά δε μου τον έδειχνε ??? έλεγε "ίδιος είναι, ίδιος είναι"... τι να πω... ναι αλλα ποσο ...ιδιος? αν, για παραδειγμα ειναι ιδιος αλλα με μαυρο faceplate (οχι απο μπιχλα) τοτε τα πραματα αλλαζουν.... Επισης μπορει να ειναι ενας αλλος 7εndεr μιας και ολοι λιγο πολυ μοιαζουν... ...δεν πας μια βολτα απο την αποθηκη με μια φωτογραφικη μηχανουλα? ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση