Προς το περιεχόμενο

Αγορά χαλασμένου Fender Tube Amp

kostis k.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω ειμαι της γνωμης να τον παρεις.

αλλα σιγουρα πριν το τελικο "ναι", καλο ειναι να βγαλεις μερικες φωτο να δουμε περι τινος προκειται...

και μετα να τον πουλησεις σε μενα γιατι ο studio 54 ειναι κακος ανθρωπος και επισης εχει ενισχυτη με 6 μεγαφωνα, αρα δεν θελει αλλα 4!...   :P  ;D

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παζάρεψε για επιπλέον σκότωμα και παρ'το.

*Εννοείται οτι θα ελέγξεις τα μεγάφωνα οτι δουλεύουν χωρίς προβλήματα και ότι δεν έχει η καμπίνα κάποιο θέμα.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Εννοείται οτι θα ελέγξεις τα μεγάφωνα οτι δουλεύουν χωρίς προβλήματα και ότι δεν έχει η καμπίνα κάποιο θέμα.

καλο ειναι να εχεις μαζι σου μια μπαταρια 9V για να δεις σε πρωτη φαση αν δουλευουν τα μεγαφωνα. Απλα ακουμπα τους πολους της μπαταριας στους ακροδεκτες του καθε μεγαφωνου, και περιμενε να δεις τις μεμβρανες να πεταγονται και να ακουγεται ενα "τσικ".

Αυτο σε πρωτη φαση θα σου δειξει αν ειναι καμμενα ή οχι. Τωρα για το πως παιζουν, θελει κανονικο σημα...

wood matters

Υποθέτω όλο και κάποιος ενισχυτής που δουλεύει με έξοδο για τα σωστά Ohm θα υπάρχει στο μαγαζί.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

εγω ειμαι της γνωμης να τον παρεις.

αλλα σιγουρα πριν το τελικο "ναι", καλο ειναι να βγαλεις μερικες φωτο να δουμε περι τινος προκειται...

και μετα να τον πουλησεις σε μενα γιατι ο studio 54 ειναι κακος ανθρωπος και επισης εχει ενισχυτη με 6 μεγαφωνα, αρα δεν θελει αλλα 4!...   :P  ;D

O 54 θα τον έφτιαχνε μόνος του τον ενισχυτή.... και όσο πιό πολλά τόσο πιό καλά....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

O 54 θα τον έφτιαχνε μόνος του τον ενισχυτή.... και όσο πιό πολλά τόσο πιό καλά....

ειδες τι κακος ανθρωπος και τι πλεονεκτης ειναι ο 54?... να φανταστεις, ακομα και το κολλητηρι του γυρισε και τον εκαψε!...    :o

Οχι αμα λεω ψεματα ας με διαψευσει ο ιδιος!...     ;D ;D ;D

wood matters

;D  :D  ;D  :D  ;D

Πώ πω ζηλιάρηδες....

Θα πάρω τον 50watt ρε σεις....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Λοιπόν, επιτέλους νεότερα!

Παραθέτω τις φωτογραφίες που τράβηξα.

Ο τύπος (μάλλον με αλτζχάιμερ) υποστηρίζει πως είναι straight from America καμια 20αρια χρόνια πριν.

Όπως φαίνεται είναι πολύ ταλαιπωρημένος (σκουριασμένος, χτυπημένος, στραβωμένο το μπροστινό cover).

Επίσης φαίνεται πως το κουτί είναι βαμμένο...  ??? ???

Λέει επίσης πως δεν έχει καν δοκιμάσει να αλλάξει τις λάμπες - αλλά δε ξέρω αν τον εμπιστεύομαι.

Δε ξέρω αν δουλεύουν τα μεγάφωνα (ξέχασα να πάρω μπαταρία μαζι...  :P).

Τον έβαλα στην πρίζα αλλα yok! Τίποτα...

Πείτε μου τη γνώμη σας...

Γενικά ποιες οι πιθανότητες να μη δουλέψει ποτέ;

Σε αυτή την περίπτωση πόσο πιάνουν τα μεγάφωνα;

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου