sakisthegr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Περαστικά φίλος... Δες αυτό να ξεχαστείς ! Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros1984 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά εγώ έβγαλα έναν που έπεφτε και πάνω στο τραπεζίτη και έσπρωχνε τα υπόλοιπα(δλδ δύσκολη περίπτωση) και ούτε πρηξίματα είχα και ούτε πόνους..Στην επέμβαση ούτε που κατάλαβα πως βγήκε..Λίγο με το φαί ήταν η μαλακία που δεν μπορούσα να φάω ότι θέλω αλλά απο την τρίτη-τέταρτη μέρα ξεκίνησα με υπομονή απο τη μία πλευρά να μασάω και πιο σκληρά φαγητα δειλά δειλά..Εκείνο που με πόνεσε ήταν η τσέπη μου όταν ακουσα την αμοιβή του γναθοχειρούργου.. 180€.. ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εκείνο που με πόνεσε ήταν η τσέπη μου όταν ακουσα την αμοιβή του γναθοχειρούργου.. 180€.. ;D :) lol! Που να σου έλεγε τα 1400 που μου ζήτησαν εμένα :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros1984 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 1400????????????????????????????????Φρονιμήτη έβγαλες η άλλαξες στόμα?????????? ;D ;D ;D ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τέσσερις έβγαλα, άσε θα μπορούσα να είχα πάρει μια ωραία κεφαλή Marshall μ'αυτά τα λεφτά ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eyecam Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Kάτι παίζει με τους φρονιμίτες και το Σεπτέμβρη, κάθε τέτοια εποχή κ εγώ έχω φοβερούς πόνους πολλές φορές. Λες να είναι η αλλαγή κλίματος :o ? http://makiskavoukas.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 κι εγώ ομοιοπαθής. Την Τετάρτη εβγαλα τους δύο αριστερούς (πάνω κάτω δηλαδή). Ευτυχώς δεν ήταν κάτι τραγικό, αλλά αυτά τα ράμματα με εμποδίζουν από το να φάω παϊδάκια, γουρουνόπουλο και όλα τα καλά συναφή. Αλήτες φρονιμήτες ροτ ιν χελ!!! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια παιδακια και γουρουνοπουλα? Μολις συνελθω θα φαω ο,τι βρεθει στο διάβα μου... Μεχρι και το μπασο μου θα φαω. Θα την πληρωσουν πολλοι αθώοι!!! Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα δεν μου έφτανα οι δύο που έχω είναι και οι δύο τους διπλοί (στο κάτω σαγόνι ). Με λίγα λόγια πίσω από τον ένα φρονιμίτη βγαίνει δεύτερος και σπρώχνει ό ένας τον άλλο με τσαμπουκά. Μόνο φρόνιμοι δεν είναι. Για την ώρα δεν δημιουργούν προβλήματα, που και που υπάρχει ένα ελαφρό πρήξιμο αλλά βάζω ένα υγρό και φεύγει και τώρα τελευταία ο ένας σε ένα σημείο νιώθει το κρύο έντονα (πχ. κρύο νερό). Έκανα πανοραμική και για την ώρα φαίνεται ότι όλα πάνε καλά. Ο οδοντίατρος μου , μου είπε ότι από την στιγμή που δεν μου δημιουργούν προβλήματα να μην τους βγάλω. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις