Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Πρεπει να μονώσεις ΟΛΗ την κοιλότητα ακριβώς όπως δείχνει το site :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Ο φίλος σου είδε μεγάλη διαφορά στο θόρυβο? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Ναι,μην περιμένεις όμως να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αθόρυβη :wink: Βασικά αν την εχεις συνδεσει σωστα & ο θόρυβος παραμένει ,ακομα & μετα το shielding τοτε δεν μπορει να μειωθεί αλλο ο θορυβος. Δοκιμασες να την ¨γυρισεις" μεσα στο χωρο που παίζεις? Μου κανει πάντως μεγάλη εντυπωση που σε ενοχλεί τοσο ο θόρυβος,χρονια τωρα γραφω & παιζω με strat (με γειωση πανω στα ποντεσιόμετρα & χωρις θωρακηση) χωρις κανενα πρόβλημα (το ιδιο & καμμια 20αρια εκατομμυρια άλλοι strat players :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Όντως , δυναμώνοντας τον ενισχυτή, ο θόρυβος χάνεται. Στις παύσεις βέβαια ακούγεται ακόμη....:( Μου κανει πάντως μεγάλη εντυπωση που σε ενοχλεί τοσο ο θόρυβος,χρονια τωρα γραφω & παιζω με strat (με γειωση πανω στα ποντεσιόμετρα & χωρις θωρακηση) χωρις κανενα πρόβλημα (το ιδιο & καμμια 20αρια εκατομμυρια άλλοι strat players icon_lol.gif ) Μου κανει πάντως μεγάλη εντυπωση που σε ενοχλεί τοσο ο θόρυβος' date='χρονια τωρα γραφω & παιζω με strat (με γειωση πανω στα ποντεσιόμετρα & χωρις θωρακηση) χωρις κανενα πρόβλημα (το ιδιο & καμμια 20αρια εκατομμυρια άλλοι strat players icon_lol.gif )[/quote']Πώς γίνεται να ηχογραφείς και ο θόρυβος να μην ακούγεται? Πχ άκουσα τους CS 69 σε αυτό το site και δεν ακούω τίποτα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 δεν ακούγεται γιατι μεσα στη μπάντα ο θόρυβος εξαφανιζεται,αλλος ενας λογος να παιζεις μουσικη με τους φίλους σου αντι να μελετάς μονος σου μεσα στο σπίτι :wink: :lol: για το σπιτι ακουστική αν σε ενοχλεί τόσο πολυ ο θόρυβος νεαρέ μου! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 :D Ναι αλλά σε κομμάτια που ακούγεται μόνο ηλεκτρική (πχ σε intro ενός κομματιού) πώς γίνεται στην ηχογράφηση να μην υπάρχει ίχνος φυσήματος? Mε noise gate ? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 μπα,υπάρχει το φύσημα αλλα ειναι τοσο αναπαισθητο που δεν το ακούς,αν βαλεις & το compression & αλλα εφε,εξαφανίζεται τελείως... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 αν ακουσεις το κομματι fender final test απο εδω.. ic-musicmedia.com/takis θα ακουσεις λιγο τον θορυβο στην ηχογραφηση απο τους texas special οι οποιοι οπως και οι δικοι σου ειχαν πολυ θορυβο σε ολες τις θεσεις.. οπως βλεπεις δεν ειναι ενοχλητικο οταν παιζεις.και να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσει καποιες φορες να εχει και λιγο θορυβο... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Ναι τον άκουσα Τάκη το θόρυβο. Κάπως έτσι ακούγεται η δικιά μου σε όλες τις θέσεις (βέβαια όσο πιο πρίμα τόσο πιο πολύ)... Τι να πω...Ο καιρός θα δείξει. Ή θα συνηθίσω στη νέα κατάσταση, ή θα τα πάρω τελείως και θα ξαναβάλω τους noisless στην κιθάρα και μια αγγελία στο Noiz ότι πουλιούνται μαγνήτες...:lol: Πάντως Superfunk με τον κομπρέσορα δεν κατάφερα να κάνω και πολλά, αν και μεταξύ μας δεν μπορώ να πω ότι ξέρω και να τον ρυθμίζω σωστά... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Πάντως Superfunk με τον κομπρέσορα δεν κατάφερα να κάνω και πολλά, αν και μεταξύ μας δεν μπορώ να πω ότι ξέρω και να τον ρυθμίζω σωστά... tone: 12 o'clock vol: 12 o clock attack: 5 o'clock sustain: 10 o'clock & μετα κατεβαίνει ο θεος! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση