jmone Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 το θέμα είναι τι αρέσει και τι μπορεί να ξεχωρίσει ο καθένας εξ άλλου μια fireface έχει εντελώς διαφορετικό προενισχυτή από πχ την tascam του πειράματος σε ένα σημείο που θέλω να σταθώ (αν και είναι λίγο offtopic) είναι ότι μιλάμε "πάντα" για το in της κάρτας και αφήνουμε το θέμα out ασχολίαστο αν βάλετε μια άλλη κάρτα ήχου στο setup σας και βάλετε να παίξει ένα κομμάτι θα ακούσετε κάτι διαφορετικό και αυτό οφείλετε στου D/A μετατροπείς οι οποίοι παίζουν μεγάλο ρόλο όχι μόνο στο να χρησιμοποιήσουμε μια outboard συσκευή αλλά και στο τι ακούμε ώστε να mixάρουμε-masterάρουμε σωστά πάω πίσω στη δουλειά γιατί άρχισα να φλυαρώ ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DropOut Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε haryy, θα μπορούσες να ανεβάσεις και κανένα δείγμα φωνής απο τον UA? Ψάχνω για προενισχυτή αυτη την περίοδο και θα ήθελα πολυ να ακούσω τον solo σε φωνή! ...we are the knights that say Ni, Ni, Ni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω τώρα κάτι που μπορώ να σου βάλω, και να φτιάξω κάτι τώρα είναι λίγο δύσκολο λόγω ..αφωνίας. ;D Στο προτείνω ανεπιφύλακτα πάντως είναι μαγικό μηχάνημα. Αν αποφασίσεις πάντως να το πάρεις, έχε υπόψιν σου ότι η τρέχουσα τιμή του Γάλλου είναι αχτύπητη (playback europe) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Tελικώς μπόρεσα και σου έφτιαξα ένα με το ΑΤ4040, 20cm από το mic με ενεργό το hpf του AT. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DropOut Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Thanks haryy, :D :D :D Μου αρέσει αρκετά, δεν έπαθα πλάκα βεβαια και νομίζω οτι θέλει αρκετό eq για να έρθει, κατι που έχει να κάνει φυσικά και με τον χώρο και το μικρόφωνο που χρησιμοποιείς. Κατα τα άλλα οκ, μου άρεσε η φωνή, αρκετά καθαρή και όχι τόσο χρωματισμένη όσο το δείγμα της ακουστικής που ακουσα, καλη επιλογη για 650ε, περίπου??? Τώρα μου άνοιξε η όρεξη για Α/Β test, mics, preamps anyone? ...we are the knights that say Ni, Ni, Ni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση