jmone Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 thanx θα πάρω το 5043 και για eq το βλέπω αργότερα εξ άλλου πάντα κολλημένος με τους κομπρέσορες ήμουν ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως αν είχες τη δυνατότητα να διπλασιάσεις το budget (ή να κάνεις υπομονή ώσπου να σε παίρνει) και να πας για ένα ζευγάρι distressors....είναι μακράν καλύτερη επιλογή ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 distressor θα πάρω σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν θα πάρω ζευγάρι ή έναν μόνο του ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soufis Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 προτεινω bac-500 compressor,και a-designs em-peq eq....πανακριβα αλλα γ......ε απο χρωμα και ογκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Phase Shift Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Χαιρετω το φορουμ! ειπα να πω και γω καμια κουβεντα, y not. και φυσικα, τι καλυτερο απο ενα θεμα για high end analogue equipment. Εχω το preamp και το comp, εχω ακουσει το EQ. το μεγαλυτερο προβλημα της portico σειρας ειναι το form factor (half rack space) απο την αλλη, ομολογω οτι ειναι απειρα βολικο σε κατι καταστασεις που χρειαζεται ο χωρος. βλεπε live. Η αληθεια ειναι οτι η portico σειρα ειναι σχεδιασμενη απο τον burgin mcDaniel, ο οποιος ειναι δημιουργος του Komit compressor. πολυ ωραιο design και αυτο... to eq ειναι απο αυτα που δεν ακους αλλα σου λειπουν οταν ειναι bypassed, o comp ειναι αναντικαταστατος σε πολλες περιπτωσεις, και το preamp ειναι τρομερα πλουσιο και τρισδιαστατο (ισως μερικες φορες παραειναι). σαν line drivers ολα τα modules ειναι εκπληκτικα. Μολις βγηκε και το Portico ΙΙ, που ειναι 2U channel strip και ψηνει ασχημα. Αν καταφερω και το παρω για review θα αναφερω εντυπωσεις. Γενικα η portico σειρα ειναι πολυ καλο value for money, αλλα δεν θα την προτεινα για καποιον που θελει μονο ενα preamp, ενα comp, και ενα EQ. Σε ενα rack μεταξυ αλλων, υπαρχουν στιγμες που διαπρεπουν. Μια πολυ σημαντικη παρατηρηση, που ισως υποδηλωνει οτι o rupert δεν ασχοληθηκε παααααρα πολυ με αυτην την σειρα. Η εμπεδηση εισοδου του προενισχυτη ειναι 10Κ. Οπως και πολλα συγχρονα designs αλλωστε, για να μη υπαρχει Loading πυκνωτικων μικροφωνων (κυριως), και να μπορεις ανετα να στειλεις line level σημα στο input χωρις απωλειες. Ελα ομως που αυτο αλλαζει δραματικα την συμπεριφορα δυναμικων και ribbon μικροφωνων... συνηθως προς το χειροτερο. και δεν θυμιζει καθολου τον ηχο των παλιοτερων designs του rupert. Alex www.unrealstudioz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση