ffmakis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απο το χρηματιστηριο καηκα ;D ;D Εχασα ενα διαμερισμα και ενα ταξι. Πρωην μελος ΣΕΔ Επενδυτών και Διαδικτύου ([pre][pre]Τζογαδορων[/pre][/pre]) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω κατ΄ αρχήν την κιθάρα και δεν ξέρω πως παίζει, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και δεν ξέρω με τι θα την ανταλλάξεις, καθώς και τι θέλεις να παίζεις με αυτήν. Οπότε??? Είναι από Κόρινθο? ή άλλη? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Εαν ειναι πολυ μεγαλο το σκαφος δεν θα μπορω να παιζω. Ειμαι κοντος ;D[pre] στο ματι[/pre] να μια 335 για ''κοντους'' ....η κοκκινη ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Με ενδιαφερει για πες μου λεπτομερειες :) Θα κανουμε καμια τραμπα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 κατ'αρχη... Δυστηχως δεν ανταλλασω ποτε ,ουτε και πουλαω , μονο αγοραζω και σε ειδικες περιπτωσεις χαριζω . ;D αν παρ'ολα αυτα σε ενδιαφερει (μπορει να πεσεις στη τελευταια περιπτωση) ;) η κιθαρα ειναι μια 335 στυλ με μικροτερο σκαφος (παραγγελια για μια νεαρα) ::) η οποια βολευει μια χαρα πιο κοντους η πιο μικρους ;D αν βρεθεις προς κορυδαλλο μερια (απ'εξω) εδω ειμαστε. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Θα περασω να τα πουμε, ετσι που παω θα ειμαστε και γειτονες σε λιγο καιρο ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Θα περασω να τα πουμε, ετσι που παω θα ειμαστε και γειτονες σε λιγο καιρο ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση