Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω θελω να πουλησω μια Gibson LP Custom '74 και δεν μπορω, για ποια επενδυση μιλαμε ?? αν ηταν.... τελε του 74 θα εφευγε σαν ζεστο ψωμακι (δυστυχως οι LP Custom ποτε δεν ηταν καλη επενδυση) ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ειχα μια custom tele πριν λιγο καιρο δεν μου εκανε κλικ ομως και την εδωσα ;D ;D Αδυναμια στις Gibson εχω τι να κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 ουτε αυτες εχουν μεγαλη αξια,τα κλασσικα απλα μοντελλα εχουν "ψωμι" ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως έχω έναν φίλο που ενδιαφέρεται για LP..... όμως θα πρέπει να είναι πολύ καλή κιθάρα διότι θα έχει να ανταγωνιστεί την Burny μου που του έχω δανείσει και είναι φοβερή κιθάρα..... (εμφανισιακά, ηχητικά και παικτικά). Makis στείλε ένα λινκ να την δω αρχικά, και στείλε και μια τιμούλα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω ειναι το μωρο μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Και εαν δεν του αρεσει εχουμε και αυτη που δεν υπαρχει στην ελλαδα την πηρα απο γερμανο συλλεκτη. PRS Single Cut Gold Top 20th anivversary Τις κανει κιμα τις Gibson ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μάκη, αν κρίνω από τη φωτογραφία που έβαλες στην αρχή, η ES175 που κοιτάς, βρίσκεται στο ebay. Αν ναι, μου έκανε εντύπωση ότι είναι κάπως λεπτή σε πάχος: και όχι όπως αυτή πχ: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 H PRS είναι κούκλα.... μα θα είναι και τσουχτερή η ρουφι@ν@ Η Burny Θεά η ρεπλίκα λέμε..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι Ηλια ετσι ειναι , λιγο ποιο παχια απο την 335 τυχαια ειναι η φωτογραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Studio...σταμάτα γιατί με τον Βόλο θα συμπεθεριάσω σύντομα...οπότε φρόντισε να μη μάθω πού μένεις...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση