ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εισαι μακρυα studio54GR θα σου ελεγα να περασεις ;D ;D (Για τσαι με φρυγανιες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι Ηλια ετσι ειναι , λιγο ποιο παχια απο την 335 Έτσι θα έπρεπε να είναι όμως; Τα jazz-οκίθαρα τα έχω στο μυαλό μου με σώμα σαν της ακουστικής... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μάκη, αν κρίνω από τη φωτογραφία που έβαλες στην αρχή, η ES175 που κοιτάς, βρίσκεται στο ebay. Αν ναι, μου έκανε εντύπωση ότι είναι κάπως λεπτή σε πάχος... Ηλία, η ES-175 είχε βγει και σε thinline έκδοση (ES-175T) τη δεκαετία του 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρίς να θέλω να επηρεάσω τον Μάκη (καθότι είμαι άσχετος), προσωπικά, αν έπαιρνα jazz κιθάρα θα ήθελα να έχει το κλασσικό "χορταστικό" σχήμα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν ειναι πολυ μεγαλο το σκαφος δεν θα μπορω να παιζω. Ειμαι κοντος ;D[pre] στο ματι[/pre] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρίς να θέλω να επηρεάσω τον Μάκη (καθότι είμαι άσχετος), προσωπικά, αν έπαιρνα jazz κιθάρα θα ήθελα να έχει το κλασσικό "χορταστικό" σχήμα... 335 φυσικά.... ;) H κάτι σαν αυτό...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν ειναι πολυ μεγαλο το σκαφος δεν θα μπορω να παιζω. Ειμαι κοντος Σ' αυτό δεν παίζει ρόλο το βάθος του σκάφους, αλλά μάλλον το πλάτος. Η 175 είναι 16'', δηλ. αρκετά συμμαζεμένη... στο ματι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ηλία, η ES-175 είχε βγει και σε thinline έκδοση (ES-175T) τη δεκαετία του 70. οντως και ΑΥΤΗ ειναι στη φωτο αλλα ειναι σχετικα σπανια,ο Μαλης φανταζομαι θα εχει βρει μια κανονικη. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν ειναι πολυ μεγαλο το σκαφος δεν θα μπορω να παιζω. Ε, τι σε νοιάζει; Αφού πάλι σε κάποιον από εμάς θα καταλήξει στο τέλος...;D Για αυτό σου λέω...Άσε μας να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ για σένα...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Να ενα καλο παραδειγμα με 200 ευρω,σε σχεση με τα 3000 που κανει η PRS Ειναι και αυτη Gold Top :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση