Προς το περιεχόμενο

Τελικά ισχύουν νόμοι στην Ελλάδα;

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Εδώ και 2 χρόνια, λόγω κάποιων οικοδομικών εργασιών, κάποιος έχει αφήσει δίπλα στην είσοδο του σπιτιού μου περίπου μισό κυβικό μπάζα. Με τα χρόνια, τα μπάζα αυτά απέκτησαν χαρακτήρα. Μάζεψαν μερικά πλαστικά μπουκαλάκι και ποτηράκια του φραπέ και μερικές πρασινες-κόκκινες μπλέ συσκευασίες "κρουασάν". Πάνω στα μπάζα φύτρωσαν αχριόχορτα. Ηλπιζα ότι κάποια στιγμή θα μαζευτούν όταν τελειώσουν οι οικοδομικές εργασίες... οι οποίες όμως τραβάνε....και τραβάνε....

Σήμερα, λόγω κάποιας βλάβης ήρθε κάποιος από τη δημοτική επιχείριση ύδρευσης να τσεκάρει το υδρόμετρο.

Ανακαλύψαμε ότι είναι κάτω από τα μπάζα.

Εδώ και 2 χρόνια όμως οι λογαριασμοί του νερού έρχονται κανονικά.

Τον επόμενο λογαριασμό θα τους τον πληρώσω σε μπανάνες.  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 172
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν και πολλές φορές τείνω να έχω την ίδια άποψη, το αποποιούμαι.

Και αυτό γιατί είμαι ακόμα εδώ, γιατί έχω την γυναίκα μου που επιμένει, τα παιδιά μου που τα μαθαίνω, γιατί έχω τους φίλους που τη παλεύουν, γιατί βλέπω σε μερικά forum  Wink παιδιά (όλων των ηλικιών φίλτατε eye) που αρνούνται ακόμα τη λεζάντα "Τέλος".

Θύλακες πολιτισμικής αντίστασης υπάρχουν και θέλω να πιστεύω (που δεν το πολυβλέπω) ότι θα αυξάνονται.

μωρε συμφωνω απολυτα μαζι σου (τα ιδια αλλωστε κανω και εγω ζωντας σε εναν "εναλλακτικο μικροκοσμο" μαζι με 5-10 φιλους που πορευονται μαζι μου) αλλα κυριως αναφερομουν σε ΜΑΖΙΚΟ επιπεδο (για το συνολο δηλ. της ελληνικης κοινωνιας),εκει η μαχη εχει χαθει οριστικα δυστυχως.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

.. αλλα κυριως αναφερομουν σε ΜΑΖΙΚΟ επιπεδο (για το συνολο δηλ. της ελληνικης κοινωνιας),εκει η μαχη εχει χαθει οριστικα δυστυχως.

Το θεμα ειναι ποιος απ τους 2 θα μας (εμεις ή οι χαμενοι) θα εχουν μεγαλυτερη επιρροη στην συνεχεια της κοινωνιας!

Δεν πρεπει να τους αφησουμε να εχουν!

Ο Ρομπεν των Λασπων μιλησε

Ουγκ! :-X

Δεν προσδοκώ σε καταστάσεις Φοίνικα. Ημουν πάντα οπαδός του evolution παρά του revolution. Και μπορεί ο μεγάλος πόλεμος να μην κερδίζεται αλλά πρέπει να πολεμάμε τις μικρές καθημερινές μας μάχες.

Τσε Κωστάρας  ;D

+10000000

...(τα ιδια αλλωστε κανω και εγω ζωντας σε εναν "εναλλακτικο μικροκοσμο" μαζι με 5-10 φιλους που πορευονται μαζι μου) αλλα κυριως αναφερομουν σε ΜΑΖΙΚΟ επιπεδο (για το συνολο δηλ. της ελληνικης κοινωνιας),εκει η μαχη εχει χαθει οριστικα δυστυχως.

ετσι ακριβως! εμεις μπορει να ζουμε στο δικο μας "διαφορετικο" μικροκοσμο, αλλα δυστυχως οι "αλλοι" ειναι πολλοι...

...παρα πολλοι...  >:( 

Το θεμα ειναι ποιος απ τους 2 θα μας (εμεις ή οι χαμενοι) θα εχουν μεγαλυτερη επιρροη στην συνεχεια της κοινωνιας!

Δεν πρεπει να τους αφησουμε να εχουν!

ειμαστε λιγοι...   

θα μου πεις, και οι Jedi δυο-τρεις ειχαν μεινει αλλα στο τελος τους πατησαν τους Sith... (Star Wars content  ;)  ;D )

...η ελπιδα πεθαινει τελευταια.  Κουραγιο, Ω "αλλοι Ελληνες", που λεει και ο Κ.Καβαθας...  ;)

wood matters

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όλο αυτό το θέμα είναι στημένο για να δικαιολογήσετε άμεση ομαδική μετανάστευση στο Treppendorf!

μα γιατί; Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες πάνω από 299 Ευρώ ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Us Us Us Us and Them Them Them Them

Θεός σχωρές τον.......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Πω πω ωραίο θέμα βρήκα ρε σεις μόλις επέστρεψα από Λονδίνο ;D

Εγώ ένα ξέρω, ο κάθε λαός έχει αυτό που του αξίζει και από εκεί και πέρα υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά αλλά χάνονται μέσα στο μαύρο.

Σήμερα το πρωί δεν άντεξα έκανα παρατήρηση στην γειτόνισσα απέναντι ότι ο μπλε κάδος που την βλέπω να πετάει τα σκουπίδια της εδώ και καιρό είναι κάδος ανακύκλωσης για μπουκάλια και χαρτιά και μου απαντάει "Έλα μωρέ η ανακύκλωση μας μάρανε δε βλέπεις που έχει πάει το πετρέλαιο" ::)

Πω πω ωραίο θέμα βρήκα ρε σεις μόλις επέστρεψα από Λονδίνο ;D

Εγώ ένα ξέρω, ο κάθε λαός έχει αυτό που του αξίζει και από εκεί και πέρα υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά αλλά χάνονται μέσα στο μαύρο.

Σήμερα το πρωί δεν άντεξα έκανα παρατήρηση στην γειτόνισσα απέναντι ότι ο μπλε κάδος που την βλέπω να πετάει τα σκουπίδια της εδώ και καιρό είναι κάδος ανακύκλωσης για μπουκάλια και χαρτιά και μου απαντάει "Έλα μωρέ η ανακύκλωση μας μάρανε δε βλέπεις που έχει πάει το πετρέλαιο" ::)

Καλωσήρθες man  ;)

Εγώ ένα ξέρω, ότι ιχνηλατείς επικίνδυνα  ;D

Να πω την αμαρτία μου...ενα βράδυ που γύρισα απ'τη δουλειά πηγμένος, κατεβάζω τα σκουπίδια τα μεσάνυχτα και βλέπω για πρώτη φορά έναν καινούριο μπλε κάδο δίπλα στους 2 πράσινους έξω απ'την πολυκατοικία...οι 2 πράσινοι τιγκαρισμένοι και ξεχειλισμένοι ενώ ο μπλε ήταν άδειος...λέω μέσα μου "μα καλά τυφλοί είναι οι υπόλοιποι και δεν τα βάλανε στον καινούριο, άδειο κάδο;!; Τα πετάω λοιπόν στον καινούριο - και άδειο - μπλε κάδο και γυρνάω σπίτι ανέμελος...την άλλη μέρα που φεύγω για τη δουλειά, περνάω απ'τον κάδο και βλέπω τη λέξη "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" και έζησα μια στιγμή Hommer Simpson: 'doh!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Αν έχασε το αεροπλάνο το σημείο στήριξης δεν αναιρεί το γεγονός ότι ακόμα δεν τσακίστηκε.

Και αυτή είναι και η δυστυχία μας. Ότι αργούμε να τσακιστούμε, να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου πλέον ο μόνος δρόμος είναι προς τα πάνω. Έτσι θα συνεχίσουμε να πέφτουμε...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου