Προς το περιεχόμενο

Τελικά ισχύουν νόμοι στην Ελλάδα;

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Βλέπω τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι σε έχει η κυρία σου... αυτά κάνει η Αγγλία!

σκάσε θα το διαβάσει και μετά ποιος τη σταματα!  ;D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 172
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μα ηδη ειναι αποφασισμενο οτι τη...συνταξη θα την περασω εκει (για αυτο αλλωστε και αγορασα εκει το μοναδικο ακινητο που εχω στην κατοχη μου),σιγα μη κατσω εδω να με πεθανουν οι γιατροι στην ουρα του ΙΚΑ.

ασε που η πολη δεν εχει ουτε μια ανηφορα και εχει τραμ,λεωφορειο & μετρο σε καθε γωνια (οτι πρεπει για εναν γεροντα που μισει το Ι.Χ.) :)

Βερολινο αγορι μου με τζαμπα νοσοκομο στο σπιτι ;D  (πληροφοριακα επειδη οι περισσοτεροι Γερμανοι "ανταλλασουν" την 2ετη υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια τους με 3ετη πολιτικη θητεια σε νοσοκομεια,γηροκομεια κτλ υπαρχει πληθωρα "δωρεαν" νοσοκομων & care takers τους οποιους παρεχει το κρατους οπου αυτο νομιζει... ;D

τι νομιζεις ΟΛΑ τα εχω υπολογισει... ;D  

Και εγώ Βερολίνο είναι ένας από τους προορισμούς που σκέφτομαι να πάω για την ειδικότητα μου!και φαντάζεσαι να πέσεις στα χέρια μου (μουαχαχαχαχα) ;D!

;D ;D

καλα εσεις δεν σπουδαζατε τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ μαλλον γυριζατε σε επανεκδοση.. ;D ;D

Είμαι περήφανος για την κουλτούρα μου την οποία και λατρεύω.... να δείς οι ξένοι πόσο την λατρεύανε....

Μπορεί να μην γουσταρω την νεοελληνική μουσική και να είμαι φαν της ηλεκτρονικής , αλλά και η κλασική ελληνική (όπως πολυ σωστά το έθεσες τα Παιδιά του Πειραιά ) είναι στο αίμα μου και πιστεύω μια απο τις ομορφότερες μουσικές που έχει βγάλει η Ευρώπη.

Και όπως θα σου πεί και οποιοσδήποτε σπούδασε Αγγλία , οι Αγγλοί δεν πιστεύουν στο πολύ διάβασμα, και φυσικά στις πολλές ώρες δουλειά,  αλλά στην οργάνωση και στην ποιότητα. Για αυτό ίσως να πηγαίνουν σαν οικονομία μονίμως μπροστά.    

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Εvris χώρις να διαφωνώ σε αυτό που λές ... άκου ιστορία. Δουλευα σε ένα μπαράκι στην Αγγλία μέχρι αργά. Γυρνούσα τα βράδια , την βρωμία που έβλεπα  κάτω δεν μπορώ να την περιγράψω, κάλτσες, χάμπουργκερ, προφυλακτικά ... χαμός. Και ερχόταν ό τυπάς το πρωί πάνω στο αμαξάκι με την βούρτσα και τα έκανε το μέρος λαμπίκο. Την επόμενη μέρα το μέρος άστραφτε!  

Εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι......

Και στην Ισπανία, στα tapas-bar, κάτω τα πέταγαν όλα. Κυριολεκτικά !!

Απλώς ανά ημίωρο πέρναγε ο τύπος με τη σκούπα και το έκανε γυαλί το πάτωμα.

Τους βόλευε.....

Και αφού δούλευε.....

αν βγάλεις το πάρκο απο την ζωή του ξένου , ε δεν έχει και πουθενά αλλού να πάει.

Λάθος ! Υπάρχει μια λέξη στο βιογραφικό του Ευρωπαίου που λείπει από εμάς. Λέγεται hobby / ενδιαφέροντα.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω "διάβασμα, σινεμά, ταξίδια" στα cv.

Και αυτά ούτε καν με την έννοια της λογοτεχνίας, της γνώσης του κινηματογράφου και της εκμάθησης ξένων λαών και κουλτούρας.

Ενδιαφέροντα με την έννοια της εντρύφησης. Πούντα εδώ......

......οι Αγγλοί δεν πιστεύουν στο πολύ διάβασμα,

Δεν είναι ακριβώς έτσι

Και όπως θα σου πεί και οποιοσδήποτε σπούδασε Αγγλία , οι Αγγλοί δεν πιστεύουν ....στις πολλές ώρες δουλειά, 

Σωστός

αλλά στην οργάνωση και στην ποιότητα

Καλά αυτό άστο. Δεν είναι απόλυτα έτσι

Για αυτό ίσως να πηγαίνουν σαν οικονομία μονίμως μπροστά.   

Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα όχι επί του παρόντος

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ΑΑαα, και ποστάρετε πολύ γρήγορα, ούτε ένα σπίτι δε μπορώ να καθαρίσω πριν πάει 5 σελίδες μετά το θρέντ!  ;D

Βλέπω τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι σε έχει η κυρία σου... αυτά κάνει η Αγγλία!

σκάσε θα το διαβάσει και μετά ποιος τη σταματα!  ;D

Τέλειο, Θα το κάνω αφίσα, να το δείχνω στη σύζηγο να της λέω:

"Να μωρή! Υπάρχουν και χειρότερα!"  :P

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως, δημόσιο φόρουμ δεν είναι τόυτο; ναι εεε; Ούπς!  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

(φιλικα και στα πλαισια της πλακας)  ::)

Αγωνιστικους χαιρετισμους αγορι μου.

Βαγγελης

www.LowerCut.gr

Λοιπον, χαιρομαι, ειναι το μονο μερος που μπορω να πω μια ιστορια που με αφησε αφωνο.

Ουκρανεζα μπειμπι σιτερ απο αυτες που κοιμουνται μεσα στην οικογενεια, ακολουθει την Ελληνικη οικογενεια που την εχει προσλαβει σε διακοπες. Εμεις διπλα σπιτι. Μας λεει τον πονο της. Δεν εχει να κανει με οικονομικα, ρατσισμους, πρασινες καρτες κλπ, αλλα:

Ειμαστε λεει το μονο μερος που εχει δει (αυτη ξερει Ουκρανια, Ρωσια, Πολωνια και Γερμανια που εχει ζησει/δουλεψει) που οι ανθρωποι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΜΠΙ. Σε ολα τα αλλα μερη, οι μαναδες λεει των παιδιων, μαζευονταν για τσαι (οπου ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο που λεμε εμεις καφε). Εκει ας πουμε συζητουσαν για καποιο βιβλιο που ειχε αρμοδιοτητα η καθε μια να διαβασει, η παρουσιαζαν καποια περιληψη μιας βιογραφιας κλπ η εδειχνε η μια στις αλλες πως κανουν πηλο και τετοια...

Επισης οι μπαμπαδες ΔΕΝ πηγαιναν το παιδι Καρατε και αυτοι να καθονται διπλα με την κοιλαρα να πινουν φραπε και να περιμενουν. Παιζαν οι ιδιοι ΚΑΡΑΤΕ η μποξ η επι κοντω η αλμα εις μηκος η πινγκ πονγκ (τετοια αθληματα ανεφερε οτι καναν οι κοινοι θνητοι εκει, οι ενηλικες, ως χομπι μετα την δουλεια λεμε) και το παιδι πηγαινε εκει οχι γιατι πρεπει να βαλει η οικογενεια check στο "εκανα το χρεος μου να το παω αθληση" αλλα γιατι το θεωρουσε κατι ΚΑΛΟ που κανει η οικογενεια, ο μπαμπας που θελει να του μοιασει και που το επαιρνε μαζι του στις δραστηριοτητες, οπως το παιρνει ο δικος μας στο σουπερμαρκετ και στο ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ.

Οταν ετρεχαν τζογκιγκ ετρεχαν ΟΛΟΙ στην οικογενεια. Ποδηλατο βγαιναν βολτα μαζι μπαμπας και κανα δυο παιδια. Οχι το παιδι με τον γυμναστη και η μαμα να περιμενει να του αλλαξει ρουχα.

Οταν πηγαιναν κολυμβητηριο, πηγαινε και η μαμα που ηθελε να αθληθει στην διπλα πισινα με τις μεγαλες.

Στη Ρωσια, λεει, πρακτικα ΟΛΟΙ παιζαν καποιο οργανο (εξαιτιας του αμαρτωλου παρελθοντος δεν ειχαν και επιλογη, ολοι αναγκαστικα θα μαθουν). Μαζευονταν σε σπιτια για φαι και εννοειται ο ενας επαιζε κιθαρα, ο αλλος φλαουτο, ο αλλος πιανο. Καθε χωριο και συγκροτηματα, ορχηστρες κλπ. Εδω ο μπαμπας λεει η κοπελα διαβαζει αθλητικη εφημεριδα και η δασκαλα πιανου παιζει πιανο στο παιδι.

Εξω απο τα Δημοτικα που διδασκε κολαγανε οι γονεις χαρτακια τυπου: 40αρης ντραμιστας μπαμπας ψαχνει αλλον καμενο μπασιστα κλπ. Ανταλλασω μαθηματα φλαουτο αν καποιος μπορει να παιρνει το παιδι μου στις 3 και να το κραταει μεχρι τις 5.

Τα ΣουΚου οι γονεις εκ περιτροπης κραταγανε τα παιδια της γειτονιας. Μια ο ενας τους εδειχνε ζωγραφικη, το αλλο ο αλλος τους πηγαινε πεζοπορια, το αλλο μια κυρια τους επαιζε κουκλοθεατρο, μια ο αλλος οργανωνε πρωταθλημα πεναλτι  (βαραγανε πεναλτι σε αυτον που ηταν χομπιστας τερματοφυλακας στην τοπικη ομαδα), αλλος τους εδειχνε πληροφορικη κλπ ωστε να προλαβαινουν οι αλλοι να κανουν δουλειες χωρις τα παιδια, και να μπορουν τα παιδια να δουν ωραια πραγματα...

Αυτο δηλαδη που ελεγε ειναι οτι τα χομπι τα ειχαν στην οικογενεια ετσι και αλλιως, αυτη ηταν η ζωη τους, πακετο με τα χομπι γιαυτο και το παιδι το εβρισκε λογικο ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΑΝ το παιδι για ΧΟΜΠΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΑ ΤΙΜΩΡΙΑ (γιατι ετσι το εκλαμβανει οταν ολοι οι μεγαλοι καθονται σπιτι και αυτο το στελνεις να κανει 2 ωρες ενοργανη βριζοντας διπλοπαρκαρισμενος εξω απο ενα γυμναστηριο).

Η κοπελα να σημειωθει πρωταθλητρια στην γειτονια (!) της στο πουθενα στην Ουκρανια στους εφηβους στο σχολειο στην πισινα. Και ο (πεθαμενος πια) αντρας της πολυ(!) σπουδαιος αθλητης στο χωριο του (!) στους ενηλικες σε κατι τρεχαγυρευε. Αυτη πρωην δασκαλα. Και η κιθαρα κιθαρα. Επαιζε μια χαρουλα, κατι δικα τους, οτι θυμοταν δηλαδη απο κατι παρτι που κανανε σα φοιτητριες και παιζανε μεταξυ τους. Και ο αντρας της ηξερε καποιο πνευστο. Δηλαδη οντως ολοι εκει κατι καναν σαν χομπι, σαν πιτσιρικια, σαν μεγαλοι, αβιαστα, στον κανονικο τους ρυθμο ζωης.

Και ειχε η γυναικα σοκαριστει με το οτι εδω ειναι ολοι στην τιβι και στον φραπε και απλα κανουν outsource μπειμπι σιτερς, ποδηλατες, κολυμβητες, κλοουν, γυμναστες, αγγλικουδες, πιανιστριες, ανθρωπους που διαβαζουν βιβλια κλπ στα παιδια. Σα να μην εχουν τιποτα οι ιδιοι να πουν, δειξουν απο τη ζωη τους και να κανουν με τα παιδια τους , οχι γιατι δεν προλαβαινουν αλλα γιατι ειμαστε from the mountains.

My love for you is ticking clock, Berserker

Βεβαια μπορεις να κανεις και το καλυτερο δηλ. να μεταναστευσεις σε ενα ωραιοτατο χωριο της...ΟΥΑΛΙΑΣ (ετσι ξυνω πληγες ;D),της Γερμανιας,της Αυστριας ή ακομα καλυτερα της ΙΑΠΩΝΙΑΣ (τωρα ξυνω τη δικη μου πληγη... ;D)

Και δική μου καταραμένε!  >:( >:(

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

......... 40αρης ντραμιστας μπαμπας ψαχνει αλλον καμενο μπασιστα ............

Εχεις τηλέφωνο;  ;D

Πέρα από κάθε πλάκα. Exactly my point.

Ευχαριστώ Evris.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Και εγώ Βερολίνο είναι ένας από τους προορισμούς που σκέφτομαι να πάω για την ειδικότητα μου!και φαντάζεσαι να πέσεις στα χέρια μου (μουαχαχαχαχα) ;D!

Εγώ ΗΔΗ το μεθοδεύω να την κάνω για Βερολίνο και με την πρώτη ευκαιρεία... μην τον είδατε - μην τον απαντήσατε. Ποιός ξέρει τι πολιτιστικό - πολιτισμικό σοκ θα πάθω πάλι τα Χριστούγεννα που έχω κανονίσει ταξιδάκι...  ::)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου