Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ε λοιπόν ΝΑΙ! Μάλλον πολιτικοφέρνει το θέμα αλλα θα σκάσω αν δεν το αναφέρω... Κεντρικός δρόμος στο Γέρακα: Απαγορεύεται το παρκάρισμα. Στις γωνίες ούτως ή αλλιώς απαγορεύεται το παρκάρισμα. Έχει και ταμπέλα "Στροφή λεοφωρείου στη γωνία. και παρόλ'αυτά η γωνία έχει αυτοκίνητα (πάνω απο ένα). Το παραπάνω μου φαίνεται απίστευτο! Δηλαδή και τροχονόμο να βάλουν θα τον γράψουν στ' απαυτά τους μου φαίνεται! (γιατί προφανώς θα έχει παρκάρει το περιπολικό στη γωνία ήδη). Τρέχα γύρευε; Και μετά συζητάμε άλλα γι'άλλα... Τουλάχιστον σήμερα ή αύριο περιμένω το ποδήλατό μου και έτσι ούτε η βενζίνη μου δημιουργεί πρόβλημα ούτε τίποτε! ΧΑ! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τουλάχιστον σήμερα ή αύριο περιμένω το ποδήλατό μου από thomann? ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Απ το bv247.com (bicycle village) http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 απο www.patrayesIboughtfromIDEALstraight.com ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το παραπάνω μου φαίνεται απίστευτο! καλα,κατσε λιγο ακομα στο πορνειο που λεγεται Ελλαδα και θα δεις....ΠΟΛΛΑ ακομα απιστευτα... ηθελες να γυρισεις και σε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ,οποτε ΟΥΔΕΜΙΑ ευθυνη φερω πλεον... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 καλα,κατσε λιγο ακομα στο πορνειο που λεγεται Ελλαδα και θα δεις....ΠΟΛΛΑ ακομα απιστευτα... ηθελες να γυρισεις και σε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ,οποτε ΟΥΔΕΜΙΑ ευθυνη φερω πλεον... ;D ;D Πραφανώς δεν έχεις πάει Παρίσι. Θα λατρέψεις την ελλάδα www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μιλάς μόνο οδηγικά, υπερβάλλεις (λίγο)... Αν μιλάς γενικά, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πραφανώς δεν έχεις πάει Παρίσι. και εκει εχει φτασει η χαρη μου ;D (εζησα εκει ως...ζιγκολο 4 μηνες στα νιατα μου.. ;D ;D),δεν ειναι και η πλεον αγαπημενη μου πολη αλλα ουδεμια σχεση με το πορνειο. ;) Θα λατρέψεις την ελλάδα Την Ελλαδα τη λατρευω ετσι κι αλλοιως,οι ΕΛΛΗΝΕΣ με ενοχλουν ειδικα την τελευταια 20ετια... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μιλάς μόνο οδηγικά, υπερβάλλεις (λίγο)... Αν μιλάς γενικά, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... Σκεψου μονο τι θα εβλεπε ΜΟΝΟ αυτη την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ενας «ουδετερος» επισκεπτης που θα ερχονταν στη χωρα μας... Μια χωρα οπου οι...παπαδες εχουν μεγαλυτερη εξουσια και απο την κυβερνηση & διαφεντευουν τα παντα βαση...διαταγματων του....1670....,ουρες χιλιομετρων στα πρατηρια επειδη οι ...τελωνιακοι θελουν να μη σταματησει η επισημη ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ τους απο το κρατος....και επειδη....εκτελωνιζουν το ...πετρελαιο.....μια συναυλια για το περιβαλλον που σκοπος της ειναι να σωθει η κατακαμενη ...φυση να καθισταται στην ουσια «αναποτελεσματικη» επειδη η...ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ επιτροπη δεν δεχεται να μεταδοθει τηλεοπτικα..... ενα ματσο αληταραδες «συνδικαλιστες» της Ολυμπιακης να κλεινουν τους αεροδιαδρομους ...βαζοντας...φωτιες.....και ολα αυτα βεβαια ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.....σιγα μη καθοταν να σκασουν για το....παρκινγκ... ;D Αντε να δουμε τι μας επιφυλασει η επομενη εβδομαδα... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή δεν ξέρω αν τα γράφεις αυτά επειδή συμφωνείς μαζί μου ή επειδή (νομίζεις ότι) διαφωνείς να διευκρινίσω ότι η παρέμβαση μου προς τον Kilon πρέπει να αναγνωσθεί ως εξής: "Αν μιλάς μόνο οδηγικά (δηλ. ότι θα λατρέψεις την Ελλάδα αν πας στο Παρίσι) υπερβάλλεις (λίγο)... Αν μιλάς γενικά, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ (επειδή το Παρίσι είναι ασυγκρίτως καλύτερο από την Ελλάδα / Αθήνα, σε όλους τους τομείς)... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση