Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Χαιρετώ σας. Λέω να μοιραστώ κάτι διαφορετικό (και πάλι). Δεν το συνηθίζω ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλα έγραψα κάτι τζάζ! www.nikolas-sideris.com/ads/Ed_jazz.mp3 piano: pianoteq (played live) Bass: Manytone upright bass (played live) Drums: DFH Superior Trombone: Robin Zerome (απο τον Καναδά, ένας καλός φίλος), live φυσικά και μετά editing. Καλή διασκέδαση! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 ειναι μικρο αλλα αρκετα ενδιαφερων κ ομορφο ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 το`χεις ρε Νικόλα,εύγε σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Φχαριστώ παιδιά! bluezlik: Μικρό, ναι! :( Βλέπεις είναι για computer game και είναι μάλλον σπάνιο να χαραμίσουν 3 λεπτά, αντί για 1 1/2 σε κομμάτι... :( Απο την άλλη πάλι, δε παραπονιέμαι, έτσι; Γιάννη: Σε ευχαριστώ. Έχω την εντύπωση ότι ήμουν over excited όταν το έγραφα! Δε ξέρω αν φαίνεται αλλά... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση