NicolasAth72 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 αν συμφωνειτε και οι υπολοιποι , νομιζω πως το "ματζορακι" ειναι προκληση για το 3ο noiz-jam. :P σιγα το ματζορε. η μινορε σκαλα του ταιριαζει παραπανω (βλ. τι επαιξε ο gregg) λιγο μονοτονο ομως. καποια παραλλαγη του?? εννοω κατι παρομοιο σε ματζορε?? εχουμε? :P ε ναι , ειναι μονοτονο! τρομερα μονοτονο! ειδικα χωρις τις κιθαρες απο πανω ! (πειράζει?) Τι παραλλαγη του εννοεις? Κατι παρομοιο ή αλλο στυλ, πχ πιο τζαζ ή πιο ροκ? παντως μη το κουρασουμε και πολυ το θεμα γιατι δεν μας παιρνει για αλλη αποτυχια! μετα τερμα τα νοιζ τζαμ! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι και αν αποφασιστεί είμαι μέσα. Απλά +1 στην τελευταία πρόταση, είναι ωραίο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 σιγα το ματζορε. η μινορε σκαλα του ταιριαζει παραπανω (βλ. τι επαιξε ο gregg) παντως ειτε ματζορε ειτε μινορε σκαλα περασεις , ΜΑΤΖΟΡΕ θα ακουστει το κομματι Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 ναι spimav-z δικιο εχεις. συγγνωμη αν ημουν λιγο π@π@ρ@ς πριν :-[ Σχετικα με το νοιζ-τζαμ, απο πρακτικης πλευρας, αν θελει καποιος να αναλαβει μιξεις κλπ (εκει που κολλησαμε την προηγουμενη φορα) τοτε οκ. Διαφορετικα η αλλη λυση πιστευω ειναι να συμπληρωνουμε ενας - ενας διαδοχικα το κομματι του και οτι/οπως βγει. Γι αυτο και ανεβασα ενα μεγαλο Β-Τ (που ειχε χρησιμοποιησει προσφατα ο gregg), το οποίο ειναι και ματζορε, μια ευχαριστη αλλαγη απο τα μινορε. τωρα αν κανεις αλλος εχει αλλη προταση ας την πει. ;) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2008 ας αποφασιστει λοιπον το backing track απο καποιον modulator - gate keeper και ως αναφορα την δουλεια της μιξης , νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι αξιοι που μπορουν να την κανουν. εγω δυστυχως δεν εχω ουτε τα μεσα ουτε την πειρα , αλλιως θα ειχα προσφερθει ηδη. τι κανουμε λοιπον?? ?? ?? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morrigoth Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει τιποτα νεοτερο σχετκα με το Jam? Δεν προλαβα τα 2 προηγουμενα και ελπιζα να επαιζα σ'αυτο... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 άντε λοιπόν να "παίξουμε μπάλα" για 3η φορά κύριοι...ποιό θα είναι λοιπόν το backing track?? ( αν είναι το "ματζοράκι" , λέω να παίξω κλασσική...έχω φάει νοσταλγικό "φλάς" τελευταία και έχω αφήσει και νυχάκια!! :P :P) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν.... έλα να ζεσταίνονται τα αίματα. Προσωπικά, δεν με ενέπνευσε ( :P ) κάποιο από αυτά που ανέβηκαν μεχρι τώρα αλλά θα πρότεινα το εξής: Ας βρούμε τρία τα οποία να είναι βατά (ρυθμικώς) και υποτυπωδώς μελωδικά (να μην παραπέμπουν σε μουσική για ρεσεψιόν πλοίου) και ας ψηφίσουμε. Σκόπιμο θα ήταν να κάνει "κύκλους" διάρκειας των 30-40 δευτερολέπτων. Μπορώ να αναλάβω να τα μειξάρω (αν και θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος άλλος). Προτάση: Ας βάλει ο καθένας όσα εφφέ κρίνει σκόπιμο ακόμα και reverb. Στη μείξη θα φτιάξουμε μόνο στάθμες του κάθε track. (Έλα Ηλία, έχω καινούρια strat. Βρες μου κάτι με την απαιτούμενη Γκιλμουροπρέπεια ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 πες τα harilatron!! αντε να παιξουμε τιποτα , να φτιαχτουμε!! ηλια κανε σε παρακαλω το θαυμα σου παλι , βρες κατι καλο.... 8) 8) 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morrigoth Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2008 +1 για το φιλο hariltron! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση