zestair Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Λες να αρχίζουμε να ραντίζουμε την χωριάτικη με κρασί αντί να βάζουμε λάδι; Ο Βαγγέλης παιδιά μια χαρά την δουλειά του έκανε είναι η γνώμη μου, αρχαιολάτρης είναι ο άνθρωπος, έχει κ τους φίλους του, όχι αδίκως, και τσίμπησε τα φραγκάκια του, κι αυτός κι ο Θοδωράκης σε άλλες φάσεις, κι ο Σάκης ο Ρουβάς στη Γιουρο - βιζιόν. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 ΖΗ- ΤΩΗ ΜΑ-Λ-ΑΚΙ- Α (ξαφνικά αισθάνομαι -για πρώτη φορά στη ζωή μου- υπέρμαχος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας). Lol και πάλι Lol, και ξανά Lol, και μάτα-ξανά-πάλι Lol. Ώρες ώρες σε λατρεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Λες να αρχίζουμε να ραντίζουμε την χωριάτικη με κρασί αντί να βάζουμε λάδι; Ο Βαγγέλης παιδιά μια χαρά την δουλειά του έκανε είναι η γνώμη μου, αρχαιολάτρης είναι ο άνθρωπος, έχει κ τους φίλους του, όχι αδίκως, και τσίμπησε τα φραγκάκια του, κι αυτός κι ο Θοδωράκης σε άλλες φάσεις, κι ο Σάκης ο Ρουβάς στη Γιουρο - βιζιόν. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Ετοιμάζω μια δουλίτσα που μάλλον θα πάει για όσκαρ. Ανέμενε αναμένος..... www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση