Goatbarber Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Παρτε εδω και κοιταχτε για να μην ξαναγραφω..........δειτε το προηγουμενο post...... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 o EMG στη bridge ειναι ο 85, μοναδικος μαγνητης απο τον οποιο ειμαι ευχαριστημενος και βγαζω (περιπου) τον ηχο που εχω στο κεφαλι μου. Edw να πω οτι δε παιζω μεταλ η απο αυτα τα καινουργια του διαβολου.. :D :D numetal που παιζουν οι γιεγιεδες :D 8O για καποιο λογο ολοι εχουν συνδυασει τους EMG με αυτα τα ειδη......Αφου δοκιμασα ολους τους Duncan απο medium output(Custom,Custom5, Custom custom, JB, Distortion k.a) και πανω αποφασισα οτι οι Duncan ειναι μεγαλη απατη(ξερω ξερω.....το 99% των κιθαριστων διαφωνει....) και οι 2-3 Dimarzio που δοκιμασα μου ακουγονταν πολυ συνθετικοι......οποτε EMG85 forever. elavd..... Μολις μαθω να παιζω σα τον SRV εχεις τον λογο μου στη χαριζω........... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 elavd..... Μολις μαθω να παιζω σα τον SRV εχεις τον λογο μου στη χαριζω........... Όσο ζω ... ΕΛΠΙΖΩ!!!!!!!! Κλείσε ΤΩΡΑ τον υπολογιστή και ξεκίνα μελέτη!!!!!!!!!! :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Ιδού το Rockingerακι μου: Πάντως gto234 εγώ πραγματικά έχω περιέργεια-αγωνία να δω πραγματικά τη ΔΙΚΗ σου κιθάρα και όχι τις φωτογραφίες που δείχνει στο site της η Rockinger. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Ναι δίκιο έχεις elavd ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές είναι του site.Δυστυχώς δεν έχω ψηφιακή μηχανή για να βγάλω φώτο αλλά μόλις μπορέσω θα ανεβάσω. Υ.Γ. Πάντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά,μόνο τα νερά του ξύλου ίσως είναι λίγο διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex_Flouros Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Ε ψιτ Alex_Flouros' date=' δεν θα ήθελα με τίποτα να σε έχω γείτονα, καλά όλα αυτά σε [b']ΕΝΑ[/b] δωμάτιο.... 8O χαχα...δικιο εχεις...ουτε εγω θα με ηθελα για γειτονα... υπαρχει και μια περιεργη συμπτωση... μεσα σε 2-3 χρονια "απεβιωσαν" οι γειτονες που εμεναν πανω,κατω,αριστερα και δεξια απο το σπιτι μου.... 8O Μηπως θα επρεπε να αρχισω να αισθανομαι τυψεις? :D Αlex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Ε ψιτ Alex_Flouros' date=' δεν θα ήθελα με τίποτα να σε έχω γείτονα, καλά όλα αυτά σε [b']ΕΝΑ[/b] δωμάτιο.... 8O χαχα...δικιο εχεις...ουτε εγω θα με ηθελα για γειτονα... υπαρχει και μια περιεργη συμπτωση... μεσα σε 2-3 χρονια "απεβιωσαν" οι γειτονες που εμεναν πανω,κατω,αριστερα και δεξια απο το σπιτι μου.... 8O Μηπως θα επρεπε να αρχισω να αισθανομαι τυψεις? :D Αlex 8O 8O 8O Φίλε μείνε μακριά μου :evil: :evil: Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Alex έχεις σκεφτεί να μετακομίσεις σε υπόγειο?? Θα είναι καλύτερα (για τους υπόλοιπους) 8) endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 μεσα σε 2-3 χρονια "απεβιωσαν" οι γειτονες που εμεναν πανω' date='κατω,αριστερα και δεξια απο το σπιτι μου.... 8O Μηπως θα επρεπε να αρχισω να αισθανομαι τυψεις? :D Αlex[/quote'] προσεξε γιατι ξερω μια παρομοια ιστορια και μετα τα..πνευματα των νεκρων αυτων ανθρωπων αποφασισαν καποια μερα να ..καταραστουν τον υπαιτιο ετσι ωστε να μην μπορεσει ποτε ξανα να shredαρει,και η καταρα επιασε :P νταμπλιγιου τουνταμπλιγιου τελεια com :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2005 Μιλάμε για τον ορισμό της έννοιας "killer player" :lol: endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση