Dexter Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2005 @#@! ta uploads μου μέσα. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2005 Ε ψιτ Alex_Flouros, δεν θα ήθελα με τίποτα να σε έχω γείτονα, καλά όλα αυτά σε ΕΝΑ δωμάτιο.... 8O Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2005 Εχς ανεβασει δυο jams...το ενα ειναι σε backing track καποιου τραγουδιου tou santana(νομιζω λεγεται she's not there) http://www.soundclick.com/bands/3/fenderiarhssongs.htm Παρεπιπτοντως αυτο το κοκκινο χρωμα λεγεται candy apple red 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
decadence Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Γεια σε όλους, Εχω βάλει κάποιες photo στο Photo Gallery από το home studio και τις αγάπες μου... :D Elias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 fenderiarhs ολες σου οι κιθαρες ειναι κουκλες αλλα και μονο με την τελευταια που ειδα σε παω με χιλια.δεν χρειαζεται να δω τιποτε αλλο :P :wink: Δώστου SRV και την ψυχή του πάρε!! :D :wink: Fenderiarhs ο EMG στην bridge ποιός είναι; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 και το καινουργιο (kits) αποκτημα μπας και (ξανα)μαθω blues fenderiarhs να δε σου αρέσει η SRV σου, μη διστάσεις να μου τη χαρίσεις! Θα θυσιαστώ εγώ και θα την πάρω την παλιο-κιθάρα σου :lol: :lol: :D :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 ρε παιδια πως τις βαζετε τις φωτο???? και φαινοντε κατω απ'το κειμενο ας πουμε..... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Υπάρχει σχετικός χώρος στο Photo Gallery που μπορείτε να ανεβάσετε τα "καμάρια" σας. Μετά απλώς βάζεις το συγκεκριμμένο url κάτω από το post σου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 ρε παιδια πως τις βαζετε τις φωτο????και φαινοντε κατω απ'το κειμενο ας πουμε..... πατας img μετα πας στη φωτο που εχεις ανεβασει σε ενα public photo forum π.χ. το Gallery στο νοιζ :wink: πατας ΔΕΞΙ κλικ και διαλεγεις properties κανεις copy to link που εμφανιζεται και το κανεις paste μετα το img & μετα ΞΑΝΑΠΑΤΑΣ img www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: γαμωτ,γαμωτ,γαμωτ.... endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση