Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ριχνει τις τιμες των εισητηριων?Απειλει την ασφαλεια των πτησεων ή ,οπως πιστευω εγω,ειναι μια ΤΙΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στην κοιλια του κατεστημενου και του καπιταλισμου?? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι η μόνη διέξοδος απέναντι στις αδηφάγες πρακτικές των μεγαλοκαρχαριών που λυμαίνονται τις αερομεταφορές. Οι εργαζόμενοι παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα και ο μόνος νικητής αυτής της μάχης είναι το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ο συμπαθής κλάδων των αεροσυνοδών εξάλλου μας έχει κληροδοτήσει και μία υπέρβαρη πάλαι ποτέ..."πρώτη κυρία". :P :P :P :P :P (κεφάκια έχετε και οι δύο σήμερα...) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτός αυτου, η αεροπειρατεία βοηθάει τα παιδιά να παιρνουν ανευ και να μπαινουν στο πανεπιστήμιο γλυτώνοντας τις πανελλήνιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Άσε που τόσοι ηθοποιοί του Hollywood θα είχαν μείνει χωρίς δουλειά, μιας και τα σενάρια θα ήταν πολύ λιγότερα αν δεν υπήρχε αεροπειρατεία... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνας seeder παίζει ρε παιδιά γιατί πρέπει να πετάξω για Σουηδία άμεσα? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blues power Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 ή ,οπως πιστευω εγω,ειναι μια ΤΙΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στην κοιλια του κατεστημενου και του καπιταλισμου?? χαχαχαχαχαχα γέλασα πολύ με την ΤΙΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ (με την καλή έννοια) :) Πιστευω πάντως οτι η απάντηση στην ερώτηση σου,βρίσκεται στο ποιός σε απαγάγει και που θα σε πάει. Αν δλδ με απήγαγε μια ομάδα απο κουκλάρες Αμαζόνες επαναστάτριες (διαμαρτυρόμενες για τα δαση του Αμαζονίου),γιά να με πάει στα βάθη του Αμαζονίου και να με εξοντώσει δια της μεθόδου του σκληρού,ανελέητου σεξ (σαν συμβιβασμένο καθίκι που είμαι),ενώ εγώ ας πούμε πήγαινα σε ένα βαρετό συνέδριο,δεν νομίζω οτι θα είχα προβλημα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις,δεν νομίζω οτι θα το εκτιμούσα και ιδιαίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ριχνει τις τιμες των εισητηριων?Απειλει την ασφαλεια των πτησεων ή ,οπως πιστευω εγω,ειναι μια ΤΙΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στην κοιλια του κατεστημενου και του καπιταλισμου?? Με τοσο που εχουν παει τα εισητηρια, τι περιμεναν? My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ριχνει τις τιμες των εισητηριων?Απειλει την ασφαλεια των πτησεων ή ,οπως πιστευω εγω,ειναι μια ΤΙΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στην κοιλια του κατεστημενου και του καπιταλισμου?? Εσυ ξες................................................................ :P http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
libertine Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 σκοτωνει την αερο-μουσικη! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση