takis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 αντε και να κανουμε κανα jam ολοι μαζι να γουσταρουμε... :wink: Αlex βρες μερος να...τσιταρουμε λιγο τους ενισχυτες και απο ιουλιο που ερχεται και η suhr μου ετοιμασου να..σου πατησω το κεφαλι και να σου περασω την κιθαρα κολαρο :P :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
janclod Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Ωραίο παίξιμο και αυτη η warmoth φοβερός ήχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 janclod μου φαινεται τα θελει ο κ*$#ος σου και θελεις να τα ακουσεις τωρα εεεε;;; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
janclod Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2005 takman θες χτένισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex_Flouros Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Ωραίο παίξιμο και αυτη η warmoth φοβερός ήχος! σε ευχαριστω φιλε μου.... αν και αυτη η warmoth εχει πουληθει εδω και πολυυυ καιρο... λιγα πραγματα ειναι γραμμενα με αυτην στο site... τα λεμε... Alex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση