blasito Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Μου έχει κινήσει τελευταία την περιέργεια το γεγονός ότι πολύ θεωρούν τον ροκά σαν ένα τύπο που φοράει μαύρα και έχει στα χέρια καρφιά κτλ... Δε λέω, είναι τρόπος έκφρασης αλλά είναι μόνο αυτό? Δηλαδή δε μπορεί να παίζει κιθάρα και να ξέρει ροκ ένα παιδί με trendy ντύσιμο? Ή τέλως πάντων που ξεφεύγει από την κλασική, πλέον, εικόνα.. Εν τέλει, για να μη σας τα πρίζω, το ντύσιμο κάνει το ροκά? Έτσι για ν' αναπτύσσουμε και άλλα θέματα πέρα από τα προβλήματα της κιθάρας μας.... :wink: ill your idols!!! (κλεμμένο είναι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Για κάποιους που πουλάνε μούρη στις γκόμενες ενώ χτυπιούνται, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Μου έχει κινήσει τελευταία την περιέργεια το γεγονός ότι πολύ θεωρούν τον ροκά σαν ένα τύπο που φοράει μαύρα και έχει στα χέρια καρφιά κτλ... Δε λέω' date=' είναι τρόπος έκφρασης αλλά είναι μόνο αυτό?[/quote'] Τρόπος έκφρασης και μπούρδες...Όταν όλοι αυτοί οι πολλοί (και όχι πολύ :D ) ωριμάσουν θα καταλάβουν ότι γίνεται να φοράς καρφιά και να είσαι σκυλάς ή να φοράς φουστανέλα και να είσαι ροκάς με τα όλα σου και πάει λέγοντας... Και ας σταματήσει όλη αυτή παραφιλολογία τύπου "το rock είναι τρόπος ζωής" (μου θυμίζει τον Παπακωνσταντίνου-μπλιαχ)!Δηλαδή η jazz ή τα blues ή το hip-hop τι είναι;Κατά καιρούς (την εποχή της ακμής ή της απαρχής του καθενός είδους) τα διάφορα μουσικά ρεύματα συνδέθηκαν με διάφορες συμπεριφορές και διαφόρων είδων επαναστάσεις,αλλά σήμερα... Κάποιος που ακούει πολλά είδη,τι είναι;Μάλλον ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό ,θα τον χαρακτήριζα και όχι τίποτε άλλο... Υ.Γ. Μάλλον ξέφυγα λίγο,αλλά ξύπνησε ο κοινωνιολόγως μέσα μου,τι να κάνουμε... :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 θα συμφωνησω 10000000000000000000000000000000% με τον gangster... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Τρόπος έκφρασης και μπούρδες...Όταν όλοι αυτοί οι πολλοί (και όχι πολύ :D ) ωριμάσουν θα καταλάβουν ότι γίνεται να φοράς καρφιά και να είσαι σκυλάς ή να φοράς φουστανέλα και να είσαι ροκάς με τα όλα σου και πάει λέγοντας... Και ας σταματήσει όλη αυτή παραφιλολογία τύπου "το rock είναι τρόπος ζωής" (μου θυμίζει τον Παπακωνσταντίνου-μπλιαχ)!Δηλαδή η jazz ή τα blues ή το hip-hop τι είναι;Κατά καιρούς (την εποχή της ακμής ή της απαρχής του καθενός είδους) τα διάφορα μουσικά ρεύματα συνδέθηκαν με διάφορες συμπεριφορές και διαφόρων είδων επαναστάσεις' date='αλλά σήμερα... Κάποιος που ακούει πολλά είδη,τι είναι;Μάλλον ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό ,θα τον χαρακτήριζα και όχι τίποτε άλλο... Υ.Γ. Μάλλον ξέφυγα λίγο,αλλά ξύπνησε ο κοινωνιολόγως μέσα μου,τι να κάνουμε... :D[/quote'] +1 :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 καλα ρε παιδια ακόμα με τους "ροκαδες" ασχολειστε :?: :lol: μονο κατι γραφικοι τυποι περιξ της πλατειας Εξαρχείων ασχολουνται με τετοιες μπουρδες πλεον.... :lol: :lol: (& εχουν καταντησει να ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,χειροτεροι & απο τους παππούδες στα γυρω καφενεία :lol: ) παει ,κακο που μας βρηκε ηταν,και ΕΥΤΥΧΩΣ περασε...(ανεπιστρεπτι ελπιζω!) :lol: Αντε να ξεκολλησουμε μπας & δουμε καμμια ασπρη μερα! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 εχει πολλη πλακα το θεμα αυτο γιατι οντως πολλοι ασχολουνται στις μερες μας με την ευρεση του νεου Look τους, το οποιο βεβαια πρεπει να εντασσεται καπου.αλλα το ολο θεμα ειναι τοσο μεγαλη παπ@#$ρια που μονο τον γελωτα μου φερνει. οι ετικετες ειναι μονο για τα δισκαδικα και για τους στενομυαλους. δηλαδη εγω που ακουω ANATHEMA, GODSPEED YOU BLACK EMEPEROR, PORTISHEAD και ΜΑΛΑΜΑ, πως πρεπει να ντυθω????? βοηθεια ρε παιδια :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2005 δηλαδη εγω που ακουω ANATHEMA' date=' GODSPEED YOU BLACK EMEPEROR, PORTISHEAD [/quote'] Εύγε,νέε μου,εύγε!Θα πας μπροστά! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2005 Σε καμιά έκφανση της ζωής μας δεν μπόρεσα να καταλάβω σε τί εξυπηρετεί να φοράς και την ανάλογη "στολή"... Είτε πρόκειται για θαμώνα του +Soda,είτε για κάποιον που ακούει Slayer,είτε για πόρνη πολυτελείας... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Back 2 the future no4 Deth to all Butt Metal!! http://www.youtube.com/watch?v=37yhT_ndLfw&feature=fvste1 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση