The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλος μου Ιταλός (δουλεύει στη RAI) κι έχω πάρει 4 κιθάρες από αυτόν μου κρατά μια χειροποίητη Bacchus LP (με χαλάει το χρώμα) και την πουλάει (μονο σε μένα 1300 euro) αλλά αυτήν την ASAT την έβαλα στο μάτι. H ζωή είναι πολύ μικρή man. Προχώρα το συντομότερο. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 g&l που μπορουμε να βρουμε στην ευρωπη ? one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kithagoras Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - ΑΘΗΝΑ ΤΣΕΛΙΟΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Eιναι και σχετικά καλές οι τιμές τους.Αλλά οι συγκεκριμένες είναι ΠΟΛΥ πιο φθηνές απο Αμερική ebay.Ειναι απο τις μάρκες που έχουν χαοτική διαφορά στις τιμές εδώ και εκεί.Bear(arkouda!) that in mind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 προσ γνωστες:επιασε το ματι μου αυτες τις les paul απο οτι διαβασα πρεπει να γαμανε,ποσο παει η τιμη της les paul της ασπρης εδω περα?ξερει κανενας?ιδου κ το Link: http://www.kourbis.com/Guitars/electric/Bacchus/universe%20series/bls%20models/blsmodels.html?index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Ως κατοχος μιας bacchus universe strat (η πιο φθηνη σειρα, made in china) μπορω να πω οτι ειναι αξιοπρεπεστατη για τα λεφτα της. Τα δε ακριβοτερα μοντελα, κατα τη γνωμη μου παντα, αξιζουν ιδιαιτερης προσοχης ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Ως κατοχος μιας bacchus universe strat (η πιο φθηνη σειρα, made in china) μπορω να πω οτι ειναι αξιοπρεπεστατη για τα λεφτα της. Τα δε ακριβοτερα μοντελα, κατα τη γνωμη μου παντα, αξιζουν ιδιαιτερης προσοχης ;) thanx man! ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση