Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να σου πω.... εγώ θα το δοκίμαζα. :) Πριν χρόνια που χρειάστηκα βαγονάκι για ένα floydrose-οειδές μιας Ibanez, είχε ο Τρίμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καταρχην ασε με να αμφιβαλω για το εαν ξεβιδωσες εστω κ λιγο το bridge..θα εφτιαχνε σιγουρα..εχεις μεσαιο action..?? Toτε αστο αυτο.. Λοιπον θα σου πω κατι κ θα σε κουφανω..κοψε ενα μικρο χαρτακι,ξεβιδωσε το βαγονακι,αφου πρωτα ξεσφιξεις νατ,χορδη κτλ τοποθετησε το χαρτακι κατω απο το βαγονακι!Δοκιμασε με 2 και 3 χαρτακια εως οτου βρεις το σωστο height,δυστυχως δεν ρυθμιζεται αλλιως καθ'υψος το fr bridge saddle μεμονομενα.. Δουλευει πολυ καλα κ αυτοις ο κομπογιανιτικος τροπος..μπιλιβ.. Βεβαια ολες αυτες οι συμβουλες ανηκουν στην κατηγορια του φτιαχτο μονος σου με οτι μεσο διαθετεις..αλλη φιλοσοφια εχω εγω,αλλη εσυ και παει λεγοντας. ΥΓ Ρε'συ SF τωρα καταλαβες οτι μιλαμε για lock trem..ibanez..rg.. αλλιως χαιρω πολυ,σηκωνεις λιγο το saddle με ενα αλενακι και εισαι κ ο κρωτος.. Εισαι ego.. ;) YΓ Αδερφια εχω κιθαρες ΜΟΝΟ με floyd rose..το ξερω καλα το διαολεμενο.. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 YΓ Αδερφια εχω κιθαρες ΜΟΝΟ με floyd rose..το ξερω καλα το διαολεμενο.. Ace frehley? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε μήπως έχεις μπερδέψει τα βαγονάκια? (εγώ το είχα πάθει μια φορά) το κάθε ένα έχει διαφορετικό ύψος από το εργοστάσιο και πρέπει να μπουν με την σωστή σειρά για να ακολουθούν την καμπύλη της ταστιερας! Λοιπον θα σου πω κατι κ θα σε κουφανω..κοψε ενα μικρο χαρτακι,ξεβιδωσε το βαγονακι,αφου πρωτα ξεσφιξεις νατ,χορδη κτλ τοποθετησε το χαρτακι κατω απο το βαγονακι!Δοκιμασε με 2 και 3 χαρτακια εως οτου βρεις το σωστο height,δυστυχως δεν ρυθμιζεται αλλιως καθ'υψος το fr bridge saddle μεμονομενα.. και αυτό γίνετε. Αν βγάλεις τα βαγονάκια θα δεις οτι στα 2 απο τα 6 (αν θυμάμαι καλά) έχει από κάτω κάτι ψιλά λαμακια κολλημένα. Το ίδιο μπορείς να κανείς και εσύ με χαρτί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε μήπως έχεις μπερδέψει τα βαγονάκια? το κάθε ένα έχει διαφορετικό ύψος από το εργοστάσιο και πρέπει να μπουν με την σωστή σειρά για να ακολουθούν την καμπύλη της ταστιερας! Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα, αν κ δεν τα έχω πειράξει καθόλου. Την επόμενη φορά που θα τη σετάρω θα φύγει πολύς πειραματισμός ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ace frehley? Aυτος ηταν ο πραγματικος αντιχριστος.. ;) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεύτερον, γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά για βαγονάκια; (ebay γιοκ! :() http://cgi.ebay.de/6x-Floyd-rose-tremolo-locking-saddles-fits-Ibanez_W0QQitemZ130226926983QQcmdZViewItem?hash=item130226926983&_trkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε roybatty σου χρωστάω ένα καφέ! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δε μου χρωστάς τίποτα :) Δες κι εδώ: http://www.ibanezrules.com/parts.htm#Trem%20Parts έχει πάρα πολλά parts για ibanez (αν και οι τιμές είναι λίγο αλμυρές) και απ'όσο είδα έχει και cosmo black saddles. Όσο για τον καφέ,να κανονίσουμε κάτι εμείς οι Θεσσαλονικείς κάποια στιγμη. Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση