melkor169 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστευω οτι μπορει να ικανοποιηθεί για αρχή(το τονίζω)για όλα τα είδη με λιγοτερο απο 800 ευρώ... Ενα MM6 για φυσικους ήχους και ενα καλο Midi keyboard και καρτα ήχου για virtual analog VSTs αν θέλει να ασχοληθεί. Επισης στα 800 ευρω μπορει να αγοράσει το Alesis Fusion 8HD που νομίζω οτι προσφερει τα διπλασια απο το M06 και τα συνδιάζει όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστευω οτι μπορει να ικανοποιηθεί για αρχή(το τονίζω)για όλα τα είδη με λιγοτερο απο 800 ευρώ... Ενα MM6 για φυσικους ήχους και ενα καλο Midi keyboard και καρτα ήχου για virtual analog VSTs αν θέλει να ασχοληθεί. Επισης στα 800 ευρω μπορει να αγοράσει το Alesis Fusion 8HD που νομίζω οτι προσφερει τα διπλασια απο το M06 και τα συνδιάζει όλα To MM6 έχει πολυ περιορισμένες δυνατότητες και πραγματικά μετά απο μια αναλυτική ματιά που έριξα στο μανουαλ του μου φάνηκε αρμόνιο και όχι synthesizer. Ο λόγος που οι περισσότεροι το αγοράζουν είναι ότι νομίζουν ότι ανήκει στην σειρά ΜΟΤΙF όπως MOTΙF ES, MO, MOTIF XS αλλά πέρα απο κάποιους κοινούς ήχους δεν υπάρχει καμμία σχέση. Θα προτιμούσα να του προτείνω στα ίδια λεφτά (500 ευρώ) ένα MicroX που είναι και σούπερ φορητό και synthesizer. http://www.korg.co.uk/products/pro_keyboard/microx/pk_microx.asp Προφανώς εγώ διακρίνω μια ανάγκη του φίλου να ξεφύγει απο αρμόνια και να μπεί σε κάτι πιο επαγγελματικό. Το Αlesis Fusion ειναι Σουπερ Ντούπερ και σαφώς καλύτερο απο το MO6. Ο λόγος που δεν το πρότεινα είναι ότι πλέον απο όσο γνωρίζω είναι αδύνατον να το βρείς καινούργιο. Η αγορά μεταχειρισμένου απαιτεί μια δόση ρίσκου και βασικές γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις αν όντως λειτουργεί σωστά. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melkor169 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.dv247.com/invt/30384/ :D Επισης μπορεις να το βρεις και απο το musicstore αλλα στα 1000 To 6HD δυστηχώς δεν τον βρίσκεις με τπτ πια(btw αν το βρει κανένας κάπου ας το σφυρίξει :P).Συμφέρει διοτι το 8HD ειναι γουρούνι με την εννοια οτι ειναι 25 κιλά και αν θελει να το μετακινει για προβες κτλ ειναι δυσκολη διαδικασία.Οχι οτι το 6HD παει πισω(νομιζω 14 κιλα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos23 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια κ ας τιθεται η αγορα σε 2 μηνες,απο τωρα ξερω οτι πανω απο 400-500 euro δεν μπορω να ανεβω.... τα μεταχειρισμενα τα απορριπτω τελικα.δεν θελω να παρω κατι χωρις να εχω τις γνωσεις να το ελεγξω Απο κει κ περα... Ακομα κ το mm6 σε σχεση με το ποταπο αρμονιακι μου φαινεται θεικο!!! Το MicroX μου κανει πολυ εντυπωση.δεν εχει μεγαλο κλαβιε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.dv247.com/invt/30384/ :D Επισης μπορεις να το βρεις και απο το musicstore αλλα στα 1000 To 6HD δυστηχώς δεν τον βρίσκεις με τπτ πια(btw αν το βρει κανένας κάπου ας το σφυρίξει :P).Συμφέρει διοτι το 8HD ειναι γουρούνι με την εννοια οτι ειναι 25 κιλά και αν θελει να το μετακινει για προβες κτλ ειναι δυσκολη διαδικασία.Οχι οτι το 6HD παει πισω(νομιζω 14 κιλα)... αμα είναι έτσι Fusion οπωσδήποτε!!!! Στα 1000 ευρώ απλούστατα δεν υπάρχει καλύτερο. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως να δω πότε θα καταλάβουμε ότι από τα μέσα της πρώτης σελίδας το όλο θέμα ξέφυγε, καθώς από τα ως 500€ περάσαμε στα 1000+ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως να δω πότε θα καταλάβουμε ότι από τα μέσα της πρώτης σελίδας το όλο θέμα ξέφυγε, καθώς από τα ως 500€ περάσαμε στα 1000+ Το θέμα δεν ξέφυγε καθόλου. Ισα ισα τοποθετήθηκε εκεί που πρέπει. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, το πάν είναι να γίνονται σωστέ αγορές. Αν κάτι που κάνει 1000 είναι πολυ καλήτερο αναλογικά με κάτι που κάνει 500, οφείλεις να ενημερώσεις τον άλλο , να πάρει τα μέτρα του. Γιατί η αγόρα γίνεται για να μένει όχι απλώς για να ικανοποιεί τον budget σου. Γιατί μερικές φορές το φτηνό κοστίζει. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα. Άλλες φορές όταν κάποιος ζητάει κάτι ως ένα ποσό, τότε πάντα να του λέμε ότι ό,τι πληρώνεις παίρνεις και να του πετάμε ότι μας έρθει, ανεξαρτήτως των ορίων που έθεσε. Μπορεί ο τύπος να μην έχει, ή να μην γουστάρει να σκάσει πάνω από 500€. Οπότε ας προσέχουμε και τι ζητάει κάποιος και τι του προτείνουμε. Αλλιώς με αυτήν τη λογική να πετάξω κι εγώ κανά modular σύστημα στα 30.000+ και τρέχα γύρευε "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα. Άλλες φορές όταν κάποιος ζητάει κάτι ως ένα ποσό, τότε πάντα να του λέμε ότι ό,τι πληρώνεις παίρνεις και να του πετάμε ότι μας έρθει, ανεξαρτήτως των ορίων που έθεσε. Μπορεί ο τύπος να μην έχει, ή να μην γουστάρει να σκάσει πάνω από 500€. Οπότε ας προσέχουμε και τι ζητάει κάποιος και τι του προτείνουμε. Αλλιώς με αυτήν τη λογική να πετάξω κι εγώ κανά modular σύστημα στα 30.000+ και τρέχα γύρευε Τα επιχειρήματα σου είναι αστεία. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Εσύ να δεις πόσο αστείος είσαι! Πάμε ένα repeat: Παιδια κ ας τιθεται η αγορα σε 2 μηνες,απο τωρα ξερω οτι πανω απο 400-500 euro δεν μπορω να ανεβω.... τα μεταχειρισμενα τα απορριπτω τελικα.δεν θελω να παρω κατι χωρις να εχω τις γνωσεις να το ελεγξω Απο κει κ περα... Ακομα κ το mm6 σε σχεση με το ποταπο αρμονιακι μου φαινεται θεικο!!! Το MicroX μου κανει πολυ εντυπωση.δεν εχει μεγαλο κλαβιε... Με κάτι τέτοια σκάνε πολλές φορές διάφοροι χρήστες κι εκφράζουν παράπονα ότι ενώ ρωτάνε ένα πράμα, τελικά παίρνουν απαντήσεις που τους είναι άχρηστες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση