Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 κρυφος μου ποθος να ασχοληθω γενιακ με αυτην την μουσικη http://www.youtube.com/watch?v=mj_IpCIAL_0 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ να δεις πως γουστάρω! +1.000 Εγω έχω μεγάλο πόθο να μάθω ούτι και νέϊ.. 'Απιαστο συναίσθημα. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 το όργανο τα σπάει, αλλά το παλικάρι στο βίντεο δε με έψησε καθόλου... 8) έχω μεγάλο πόθο να μάθω ούτι Kwstas79 ακούει; ;) ;) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Άσ'τον να ακούσει αυτό πριν πει οτιδήποτε ;D :-* feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Παστελάκο, αν θες να μάθεις ούτι, ξεκίνα από τώρα να ακούς τούρκικα, να μην σου πω να γραφτείς σε φροντιστήριο να μάθεις και την γλώσσα. Αν δεν έχεις τέτοια ακούσματα, είσαι χαμένος με το ούτι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 ο τυπος τα σπαει! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση