zampination Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Tελικα φίλε μακαρι να το είχες και σε μεγαλυτερη διαρκεια... εστω ενα μισαωρο... δεν πειραζει ομως... θα το κανω λουπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Σα μουσικη αναμονης μου φανηκε ευχαριστο και συναμα αδιαφορο πολυ καλο για το ειδος έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 αφτό δεν ίνε ποπ... ίνε φανκ ωραία ιδέα απλά μην το παρακάνεις με τα slides. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 ευγε νεαρε μου !!! διαφωνω με ολους....μου αρεσαν τα slide δεν μου αρεσε ο ηχος της κιθαρας μετα το 2:30 (ειδικα τα rythm)..παιξε για σολο οκταβες με κανα μουντο καθαρο ηχο και θα γινει τζιτζι..... ;D (για τα γουστα μου παντα).. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στον κόπο να το ακούσετε και να σχολιάσετε! Ο όρος ποπ ίσως να μην είναι ο πλέον κατάλληλος για να το χαρακτηρίσει αλλά το ονόμασα έτσι γιατί κατα την διάρκεια της σύνθεσης και της ηχογράφησης είχα-δεν ξέρω γιατί-στο μυαλό μου μια ποπ γυναικεία φωνη απο πάνω η οποία δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση