t0foC Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 βρε παιδια ποια ειναι η αποψη σας για αυτη τη κιθαρα.? παιζω κυριως metal και hardrock. http://www.thomann.de/gr/bc_rich_nt_warlock.htm ENEMIES OF METAL..YOUR DEATH IS OUR REWARD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρίς να είμαι ο guru των κιθαριστικών, δεν θα ήταν πιο ωραία να πάρεις μια Epiphone Explorer στα ίδια λεφτά; Κλασσικό σχήμα, δημοφιλέστατο στους ροκ-μέταλ κύκλους και λιγότερο μονοδιάστατη από τη BC Rich. Σίγουρα και η Warlock θα ανταπεξέλθει στις μεταλλιές (οριακά και στις χαρντροκιές) αλλά σε οποιοδήποτε άλλο είδος θα έχεις πρόβλημα... :-\ Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 +669 για Explorer. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 μια beast it που εχω εχει φοβερο ηχο και αρκετα σκληρο.. οσο για τις nt μου ειπαν οτι εχουν παραπανω sustain αλλα δεν πηρα την nt λογω του φλοιντ γιατι στις bc rich ειναι λιγο μπαμπεσικο.... και δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στον ηχο των beast,warbeast,warlock... αν θες και hardrock τσεκαρε την explorer γιατι η bc rich απεχει αρκετα απο αυτο τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοείται πως ΔΕΝ θα πάρεις φτηνή bc με floyd. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 οι nt με τους μαγνήτες που φοράνε πιο πολύ για hard rock είναι παρά για metal άντε κανένα παλιομοδίτικο thrash ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Θα κοπείς με αυτή ρε συ!!! Συμφωνώ κι εγώ για explorer. Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 original floyd?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια μια χαρα κιθαρα μου φενετε !!! σκεφτομε κιολασ να την παρω τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση