Προς το περιεχόμενο

Άλλη μια σφαλιάρα απο την σύγχρονη ελληνική μουσική...

lambrosgg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια τοτε και εμενα μου αρεσει ΠΟΛΥ περισσοτερο αυτο απο την απαραδεκτη συνεργασια ΜΙΚΡΟ-ΑΦΩΝΟΠΟΥΛΟΥ....εεε...Τσαλιγοπουλου θελω να πω....  ;D ;D    γουστα ειναι αυτα

offtopic, μιλάμε για εκπληκτική συνεργασία και καταπληκτική δουλειά, ο πρώτος δίσκος που αγόρασα απο itunes. σύγκριση με αυτό το ..."πράγμα" απλά δεν υπάρχει.

ps:την τσαλιγοπούλου άφωνη πάντως δε τη λες... εκτός αν λέγεσαι Πέγκυ (Vi)Ζήνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1. Το MAD έχει κάνει πολλές φορές λάθη στην παράθεση των συνθετών-στιχουργών και δεν έχουν ενδιαφερθεί οι ίδιοι οι συνθέτες-στιχουργοί να τους πουν να το διορθώσουν. Σίγουρα και σε αυτην την περίπτωση κάποιο λάθος έχει συμβεί.

2. Η δουλειά που έκαναν οι Ιμαμ είναι σχετικά μέτρια, για κάποιους μπορεί να παρουσιάζει και ένα ενδιαφέρον. Βασικά ούτε η ιδέα της προσθήκης beat σε προηχογραφημένο υλικό είναι πρωτότυπη, ούτε και η συγκεκριμένη υλοποίηση μπορεί να λάβει δάφνες ποιότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει, κατά τη γνώμη μου πάντα, ότι η προσπάθεια τους πρέπει να αντιμετωπίζεται με εμπάθεια. Ούτε από την άλλη είναι και για να την αποθεώσει κανείς. Ούτε βέβαια πιστεύω ότι υπάρχουν ιερά τραγούδια που δεν τα αγγίζουμε. Απλά κάποια τραγούδια είναι τόσο μεγάλα, που η διασκευή/επανεκτέλεση/remix τους είναι σχεδόν εγγυημένη αποτυχία.

Δεδομένων των 1 και 2, προς τι τόση φασαρία?

1. Το MAD έχει κάνει πολλές φορές λάθη στην παράθεση των συνθετών-στιχουργών και δεν έχουν ενδιαφερθεί οι ίδιοι οι συνθέτες-στιχουργοί να τους πουν να το διορθώσουν. Σίγουρα και σε αυτην την περίπτωση κάποιο λάθος έχει συμβεί.

2. Η δουλειά που έκαναν οι Ιμαμ είναι σχετικά μέτρια, για κάποιους μπορεί να παρουσιάζει και ένα ενδιαφέρον. Βασικά ούτε η ιδέα της προσθήκης beat σε προηχογραφημένο υλικό είναι πρωτότυπη, ούτε και η συγκεκριμένη υλοποίηση μπορεί να λάβει δάφνες ποιότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει, κατά τη γνώμη μου πάντα, ότι η προσπάθεια τους πρέπει να αντιμετωπίζεται με εμπάθεια. Ούτε από την άλλη είναι και για να την αποθεώσει κανείς. Ούτε βέβαια πιστεύω ότι υπάρχουν ιερά τραγούδια που δεν τα αγγίζουμε. Απλά κάποια τραγούδια είναι τόσο μεγάλα, που η διασκευή/επανεκτέλεση/remix τους είναι σχεδόν εγγυημένη αποτυχία.

+10000000

offtopic, μιλάμε για εκπληκτική συνεργασία και καταπληκτική δουλειά, ο πρώτος δίσκος που αγόρασα απο itunes. σύγκριση με αυτό το ..."πράγμα" απλά δεν υπάρχει.

ps:την τσαλιγοπούλου άφωνη πάντως δε τη λες... εκτός αν λέγεσαι Πέγκυ (Vi)Ζήνα

αυτο ακριβως ηθελα να τονισω οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικο γουστο και μετρα και σταθμα ( ας πουμε για εμενα η Τσαλιγοπουλου ειναι μετριοτατη... τραγουδιαρα  ;D σε σχεση με την Ζηνα,που ειναι εξαιρετικη)

οποτε τι νοημα εχει να προσπαθησω να σε πεισω οτι ΕΙΝΑΙ μετριος ο δισκος με τους Mikro απο τη στιγμη που εσενα σου ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΛΑ? ;) & τι νοημα εχει να προσπαθησεις να με πεισεις οτι η Τσαλιγοπουλου εχει φωνη απο τη στιγμη που για εμενα δεν εχει? ;)

για αυτο και εγω λεω   peace.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αντικειμενικα η Τσαλιγοπουλου εχει φωνη, υποκειμενικα δεν μου αρεσει. ;) ;) ;)

Ετσι ειναι πιστευω σωστη η διατυπωση. :) :) :)

Πρώην VARTANIS 🙂

Κι ομως αντικειμενικα εγω την ακουω...πρασινη σχεδον συνεχεια ,οποτε πιαστοαυγοκαικουρευτο.... ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

1. O Χιώτης δεν ζει για να παραπονεθεί. Και εφόσον οι κάτοχοι των τωρινών πνευματικών δικαιωμάτων πήραν τα λεφτά τους δεν τους νοιάζει. Βολεύτικαν όλοι δλδ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει γνωστό ότι το τραγούδι δεν είναι των Imam Baildi και ο Χιώτης δεν είναι ο στιχουργός τους. Δεν νομίζω να προβάλονται απο αλλού περισσότερο απο το mad και όσοι τους μάθουν θα τους μάθουν σαν συνθέτες αυτού του τραγουδιού.

Γι αυτό τόση φασαρία.

2. Που είναι το πρόβλημά μας ξαναλέω να εκφράσουμε την αρέσκεια ή τη δυσαρέσκειά μας για τη δουλειά κάποιου?

SF δεν είπα ότι μου αρέσει η δουλειά των μίκρο (είναι ΚΑΡΑκιτς) αλλά σε σχέση με το ιμαμ μπαιλντη...

+10 για την ζήνα (είναι πολύ πιο πάνω απο την τσαλιγοπούλου και σε φωνή και σε όλα)

Μην μπλέξουμε πάλι με την υποκειμενικότητα των πραγμάτων και ας δούμε τα γεγονότα. Οι ιμαμ μπαιλντι κάνανε ένα δίσκο αποτελούμενο απο παλιά κομμάτια + ένα beatάκι απο πάνω. Σωστά? Σωστά.

Είναι αυτό το πράγμα κάτι το αξιόλογο/πρωτότυπο? Όχι. Το κάνει και ο κάθε DJ της κωλοπετινίτσας στα "decks" του και καμαρώνει. Αν δε έχει και ειντιεσελι γλήγορο το κάνει και στο Ableton Live.

Θα ενοχλούσαν κανένα αν αναφερόταν σωστά στο βιντεοκλιπ ποιος έγραψε τη μουσική? Όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πουλάει ότι θέλει (ακόμη και την λούπα) αρκεί να του ανήκει. Αν δεν του ανήκει να το αναφέρει.

Έτσι δεν είναι?

(baildiσα πια)  ;D

Κι ομως αντικειμενικα εγω την ακουω...πρασινη σχεδον συνεχεια

Τα ατού της Τσαλιγοπούλου είναι η χροιά και η ερμηνεία της, στοιχεία που κρίνονται κατεξοχήν υποκειμενικά. Τις πρασινάδες μπορεί ο καθένας να τις διορθώσει με το autotune, οπότε αυτό δεν μου λέει τίποτα για την "αντικειμενική" αξία της

Δικαίωμά σου βέβαια να μη σου αρέσει ούτε η χροιά της ούτε η ερμηνεία της, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό

...αλλα το να σπαταλας τον χρονο σου αναφεροντας τι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ειναι λιγο ...ψιλοπαρανοΪκο...(δηλ. στους φιλους σου λες ΔΕΝ μου αρεσει η Κατινα,ΔΕΝ μου αρεσει η Μαρια,η ...Φλωρα ειναι φολα,η Βιβη σαν λουκανικο κτλ. η τους λες "ρε μαγκες την εχω δαγκωσει τη λαμαρινα με την...ταδε...? ;D ;D)

Δεν σου αρεσει κατι,με γεια σου με χαρα σου αλλα να κανεις ολοκληρο θεμα εναντιον καποιου που ουτε καν τον ξερεις ειλικρινα δεν το κατανοω (εκτος κι αν σου εχει κανει κατι,σου εχει κλεψει τραγουδι ή σου εχει βιασει την αδελφη... ;D ;D που και παλι τι φταιμε εμεις.....? :) :))

...απο την απαραδεκτη συνεργασια ΜΙΚΡΟ-ΑΦΩΝΟΠΟΥΛΟΥ....εεε...Τσαλιγοπουλου θελω να πω....  ;D ;D    γουστα ειναι αυτα

???  ???

Ίσως βέβαια να φταίει η ...ψιλοπαρανοϊκή εμφάνιση του Jack στο avatar. ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου