lambrosgg Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Μα τί ανούσιο θέμα.... Αφου δεν έχω γράψει ακόμη 10 σόλο... Παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικοί οταν γράφετε τέτοια θέματα. ;D ;D ;D :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Να γελασουμε τώρα ή σε λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 beat it και give in to me απο michael jackson και απορω πως ξεχασατε το ram it down απο judas priest :o Καλά, μεγάλη κομματάρα το give in to me.........! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Από κιθάρα έχουμε (τα πιό κλασσικά που μου έρχονται με τη μία) R. Blackmore Lazy (από τα πιό "τσαχπίνικα σόλο blues από λευκό) R. Blackmore Child in time (Εκεί παίζει σε κατηγορία που περιλαμβάνει μόνο τον εαυτό του....αλλά είναι όμορφο σόλο) Jimy Hendrix All along the watch tower (all time classic) Jake Lee Bark at the moon E.V.Halen Beat it Randy Rhoads Mr. Crowley R. Kotzen Burn (σόλο για μελέτη... just check it out) S. Vai Animal A. Timons Carpe Diem Eric Johnson Cliffs of Dover Είναι πολλά ακόμα αλλά αυτά είναι που μου έρχονται κατευθείαν .. In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Long Live Rock 'N Roll!!!! Θα δώσω τα αγαπημένα μου και τα πιο ιστορικά κατά την άποψη μου. Deep Purple (Ritchie Blackmore): Highway star Eagles (Don Felder): Hotel California Dire Straits (Mark Knopfler): Sultans of swing Pink Floyd (David Gilmour): Another brick in the wall Led Zeppelin (Jimmy Page): Whole lotta love Metallica (Kirk Hammet): One SRV: Telephone song Michael Jackson (EVH): Beat it Jimi Hendrix : Little Wing Ozzy (Randy Roads): Crazy train Καλα το solo του Richie Kotzen στο Burn τα σπαει (ποια άλλωστε δικό του δεν τα σπάει????) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Πολλοι γουσταρουν Blackmore αλλα το solo το ANTHEM σε κανεναν δεν αρεσει;;;;;;;;;;;;;;;;; :( Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Πολλοι γουσταρουν Blackmore αλλα το solo το ANTHEM σε κανεναν δεν αρεσει;;;;;;;;;;;;;;;;; :( σε εμενα φιλε μου σε εμενα ,αλλα τι να σου πρωτοαρεσει απο αυτο το κομματι .Η συνθεση,η φωνη του EVANS.ΤΙ? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Να προσθέσω και εγώ κατι, τα σολο στο Spooky απο τους Atlanda Rythm Section σαν παλιο καλό κρασί όσο για τα άλλα 9, έχω πολλαπλώς καλυφθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή τα περισσότερα αγαπημένα έχουν ήδη ειπωθεί από τους φίλους συνφορουμίτες θα πω 2 που έχω στον νου μου και δεν είδα στο thread: 1. Freestyle Solo του Hendrix στο Woodstock του '69. Μέσα σε 6 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα ο άνθρωπος συμπεριέλαβε μέσα στην σολιά του σχεδόν τα μισά ριφάκια από επιτυχίες που θα ακολουθούσαν στα 80s και 90s. Έχει επηρεάσει τους πάντες και τα πάντα σε όλα τα είδη της μουσικής. 2. Andy Mckee. Αυτός και η παρέα του κάνουν θάυματα. Αγαπημένα το Drifting και το Kayleen. Και απο πλήκτρα οποιοδήποτε solo των Jordan Ruddess, John Lord και Rick Wakeman.... Οι άνθρωποι σαν πληκτράδες απλά δεν παίζονται ! Επίσης να θυμηθούμε και τα solo με φλάουτο από Jethro Tull !!! Ααααααααααααα ξεχασα να πω και ................ :D :D :D όχι πλάκα κάνω !!!! Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Πολλοι γουσταρουν Blackmore αλλα το solo το ANTHEM σε κανεναν δεν αρεσει;;;;;;;;;;;;;;;;; :( σε εμενα φιλε μου σε εμενα ,αλλα τι να σου πρωτοαρεσει απο αυτο το κομματι .Η συνθεση,η φωνη του EVANS.ΤΙ? ειναι όντως κομματαρα.. και δυστιχως παραμενει αρκετα αγνωστο, ελπιζω να κινησουμε την περιεργεια σε οποιον διαβασει και δεν το χει ακουσει!! ;) ;) ;D Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση