wintermute Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Νωρίς το θυμήθηκα, αλλά ας προσθέσω και εγώ τα δικά μου αγαπημένα solos. Εκτός από τα προφανή, το 99% των οποίων έχει αναφερθεί σε προηγούμενα posts να προσθέσω Criss Oliva(Savatage) - Edge of Thorns John Petrucci(Dream Theater) - Under a glass moon Steve Rothery(Marillion) - Kayleigh / Easter Ειδικά για τον τελευταίο μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε. Κινείται στο ύφος παιξίματος του Gilmour και ξέρει πως να στηρίξει ένα κομμάτι τόσο με το ρυθμικό του παίξιμο όσο και με τα σχετικά λιτά, αλλά μελωδικότατα και ουσιαστικά solos του. Προτεινόμενη δισκογραφία Brave, Seasons End, Childhoods end. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 JEFF BECK-BLAZE OF CLORY (BON JOVI) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 John Petrucci(Dream Theater) - Under a glass moon Σ'ωραίος! :D :D :D Αν και δεν είμαι του... "χώρου" (μουσικού) :lol: , το σόλο είναι απλά απολαυστικό... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wintermute Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Πιστεύω ότι ο Petrucci σε αυτό το solo πέτυχε μία πολύ καλή ισορροπία τεχνικής και μελωδίας. Από τα καλύτερά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 3) Shock me - Kiss (Alive II) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 λοιπον all along the watchtower,stairway to heaven.let it be,november rain,fear of the dark,wish you were here,you shook me all night long και χιλιαδυο αλλα που θα μεινουν στην ιστορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Βασικά τρομερό σολο παίζει στο strange world των maiden! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου? :lol: :lol: :lol: :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ Dream Theater-Lines in the sand Έπος απλά!!!!Α ,και επειδή είναι θεόμουρλος ο κοντός οτιδήποτε σολοειδές από AC/DC!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyslord Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Kevin Moore-Take the time Kevin Moore-Under a glass moon Derek Sherinian-Burning my soul Jordan Rudess-Home Jordan Rudess-Blind faith Herbie Hancock-Chameleon man Chick Corea-Spain Vai-For the love of God Vai-Tender Surrender yeaaah baby!!! Vai-Die to live SRV-EVERYTHING!!! Jeff Beck-EVERYTHING!!! Petrucci-Under a glass moon σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση