Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 1) With or without you outro .... .... Απο εκει και περα ειναι εκατονταδες και δεν μπορω να διαλεξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Ενα που μου ηρθε προχειρο: Beyond the realms of death - Judas Priest, Glenn Tipton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Βασικα με συγκινουν περισσοτερο τα γεμισματα. Το σολο για το ...σολο πολλες φορες βγαινει και στο ηχητικο αποτελεσμα και κουραζει. Χιλιες φορες καλυτερα καλογουστα fills παρα "και εδω μπαινει το σολο". Κατ'εμε στα γεμισματα ο Brian May ειναι μαγος. Προσφατα ξανακουσα τα σολακια που ριχνει στο we are the champions παραλληλα με τον μακαριτη τον Μercury. Tι αγγιγμα, τι μελωδικοτητα, τι βιμπρατα, τονος κτλ, κτλ. Προσκυνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Ας απαντήσω κι εγώ... 1)Comfortably Numb (μεταξύ άλλων) - Pink Floyd 2)όλο και όλοι στο YYZ - Rush ;D 3)Little wing/red house/hey joe - Τριάδα Hendrix 4)Tears of Sahara - Tony McAlpine 5)Emerald - Thin Lizzy 6)California Dreaming - George Benson 7)Since I've been loving you - Led Zeppelin Αυτά θυμάμαι τώρα, τα υπόλοιπα είναι τα άπαντα από Marillion, Yes, The Who κλπ. κλπ. κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Είναι πολλά (εννοώντας πάντα κάποιον ''αυτοσχεδιασμό'', γιατί ουσιαστικά αυτό είναι κατ'εμε η έννοια του σόλο) Πάντως (χωρίσ να ξέρω αν προ-αναφέρθηκε) δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω πόσο είχαν τεντωθεί τα αυτιά μου και οι τρίχες μου όταν άκουσα αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Τα δικα μου τοπ 10 σολο αλλαζουν απο μερα σε μερα, αλλα αποψε τουλαχιστον τα αγαπημενα μου ειναι τα εξης: 1) The Who - Love Ain't For Keeping (απλουστατο σολακι, αλλα ταιριαζει αφανταστα με το κομματι) 2) Deep Purple - Sometimes I feel Like Screaming (Οχι δυσκολο, αλλα σε πετυχαινει εκει ακριβως που πρεπει) 3) Jimi Hendrix - Little Wing 4) Ozzy Osbourne - Flying High Again 5) Gary Moore - Shapes of Things 6) The Rolling Stones - Sway και Time Waits For No One 7) Derek and the Dominos - Tell the Truth 8) Rainbow - Since You've Been Gone 9) Led Zeppelin - Since I've Been Loving You 10) The Allman Brothers Band - Statesboro Blues (live at philmore εννοειται!) Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Άν και παλιό το θέμα για πάμε.... (καλά μόνο 10 είναι δυνατόν?) David Gilmour - Shine on you crazy diamond David Gilmour - Comfortably Numb David Gilmour - Dogs John Petrucci - Lines in the sand Matts Haugen - A darkened mind Jorn Viggo Lofstad - Enigmatic Mission Steve Morse - Sometimes i feel like screaming Michael Romeo - Shades of grey John Sykes - Here i go again Greg Howe - Direct Injection Joey Tafolla - Can't find the words Marty Friedman - Tornado of souls Little Charmer - Frank Gambale πλάκα πλάκα είναι έγλημα να απαντάς σε αυτό το topic!!! Αφήνεις πράγματα εκτός που δεν θα έπρεπε.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 .....John Sykes - Here i go again Το σολο το παιζει ο Vandenberg στο δισκο Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Τάκη, ξέρω ότι ο vandeberg έγραψε το μεγαλύτερο μέρος του Slip of the tongue και επειδή είχε κάποι πρόβλημα με το χέρι του (χτύπησε αν θυμάμαι) τα leads τα είχε παίξει ο Vai. Αλλά στο 1987 είχα την εντύπωση ότι την στούντιο δουλειά την είχε κάνει ο Sykes... Όχι την περιοδεία! Την studio δουλειά! Μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω, πάντως είναι καταπληκτικό album και το συγκεκριμένο είναι καταπληκτικό solo... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Τάκη, ξέρω ότι ο vandeberg έγραψε το μεγαλύτερο μέρος του Slip of the tongue και επειδή είχε κάποι πρόβλημα με το χέρι του (χτύπησε αν θυμάμαι) τα leads τα είχε παίξει ο Vai. Αλλά στο 1987 είχα την εντύπωση ότι την στούντιο δουλειά την είχε κάνει ο Sykes... Όχι την περιοδεία! Την studio δουλειά! Μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω, πάντως είναι καταπληκτικό album και το συγκεκριμένο είναι καταπληκτικό solo... Δες στα credits του αλμπουμ ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση