anastasis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Λοιπόν.... 1.) Anasthesia(pulling teeth) - ClifF Burton 2.)Sweet Child Oh Mine - Guns N' Roses 3.)Coma Of Souls - Kreator 4.)Orion - Metallica Μου φτάνουν!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Κι από εμένα η γνώμη μου, σε τυχαία σειρά και όχι σειρά αξιολόγησης¨ 1. Deep Purple - Burn (R. Blackmore + Jon Lord) 2. Deep Purple - Highway Star (R. Blackmore + Jon Lord) 3. Y. Malmsteen - Black Star 4. Scorpions - Arizona (Blackout) 5. Accept-Metal Heart 6. Iron Maiden - The Trooper (αλλά και άλλα από αυτούς) 7. Garry Moore-Empty Rooms 8. Pink Floyd-Shine on you crazy diamond 9.Uli Roth - Fly to the rainbow (από Tokyo Tapes - Scorpions) 10. SRV-Schuttle Buttin' (δεν θυμάμαι αν γραφω καλά τον τίτλο, sorry) 11. Tommy Bolin (DP)-Keep on moving Είμαι deep purpulas ! Τι να κάνουμε? :lol: Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 πολλά πάρα πολλά.... Τι ερωτήσεις είναι αυτές ρέιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 όπως????? Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 όπως????? δε λέω κανένα (μπορεί πιο μετά μάλλον.... :D ).....Θα ξεχάσω κανένα και μετά θα σκέφτομαι "πω ρε συ, ξέχασα το σόλο του .... στο ..... " :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mao Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 απο εναν προχειρο απολογισμο εχουμε τα εξης: November rain -GN'R Estranged-GN'R Another day-Dream Theater Comfortably numb-Pink Floyd Superstitious-Europe Sometimes i feel like screaming-Deep purple The deeper the love- Whitesnake Long cold winter - Cinderella Martial arts - Royal Hunt Tusday's gone - Lynyrd Skynyrd συν παρα πολλα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickth85 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 γενική και αόριστη η ερώτηση...Πιστεύω όμως ότι o κιθαρίστας που στα περισσότερα του solo έχει κάτι να πει είναι ο David Gilmour-Pink Floyd Fundamentally Funky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 τελικά κάτι βρήκα..... Το θεικό σόλο του Johnny στο Under a glass moon... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 κορυφαίο σόλο ever: DAVID GILMOUR - Comfortably Numb.(both of them) ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! (ρε μπας και ειμαι απολυτος;) ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΒΕST SOLO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! :evil: :evil: :) :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Eπίσης φοβερό και το σόλο του Μιχάλη στο Snow Bound.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση