elavd Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 αρχίσαμε τα αλαμπουρνέζικα Είναι jazz-slag... Άμα δεν έχεις τελειώσει Berklee ή ...Κορυδαλλό δεν γίνεται μάθεις τη γλωσσα... ;D:P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτα που ακουω εγω και διαβαζω για να φτασω στο σημειο αυτο ειναι joe pass,grand green τα άπαντα.Μετα οτι κατσει κ περιστασιακα καποιους αλλους δισκους απο κιθαριστες περισσοτερο κ τσακτσοφωνιάρηδες.Δεν ξερω κ πολλα να σε προτείνω ελκαβλιτο της γειτονιάς.Οτι βλεπεις παλιο κ μπιμποπ εχει μεσα σιγουρα τετοια κομματια κ τα περισσοτερα ειναι με πνευστα στο κυριος θεμα. Εχω τετοιο κολλημα με τον pass που σχεδον οταν δοκιμαζω να ακουσω νεο δίσκο θα ειναι με αυτον μεσα.Μετα οπως ειπα οτι κατσει κ απο συγχρονους απλα να εχουν τα πατήματα της bebop και της μπαλάντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο δικέ μου. Μαμάτο. Keep jazzing ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο δικέ μου. Μαμάτο. Keep jazzing ;D tenk γιου jimss δικεμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο ρε jazziκοφαγε , πολυ καλο . Πολυ καλο το ολο mood του κομματιου . αμα χωρουσε στο μου που θρου και μια ξανθια φωνη με το ξωπλατο και ενα ουικι για μενα θα σου εκανα και τεμεναδες γιατι το εχεις το πραμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μαυρομάλλα σου κάνει?Γράψε στίχο κ σε λιγο καιρο θα σου ρθει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πολυ καλο τριγκα, εχεις το feeling! ;) Μαυρομάλλα σου κάνει?Γράψε στίχο κ σε λιγο καιρο θα σου ρθει :) Παρακαλω πολυ, οχι αγγλικο ομως.. http://www.noiz.gr/index.php?topic=160495.0 :P http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 πανεμορφο κοματι! ειληκρινα! μου αρεσε παρα παρα πολυ! μου θυμησε αρκετα Wes (σαν συνθεση) τα σολο σου σιγουρα θελουν αρκετι δουλεια ακομα, ομως σημασια για μενα εχει οτι εχεις το feeling αυτης της μουσικης! οποτε ολα ειναι θεμα μελετης κ χρονου! παντα τετοια George A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πολυ καλο τριγκα, εχεις το feeling! ;) Παρακαλω πολυ, οχι αγγλικο ομως.. http://www.noiz.gr/index.php?topic=160495.0 :P Kάτι τέτοιο λές ? http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=21713 πανεμορφο κοματι! ειληκρινα! μου αρεσε παρα παρα πολυ! μου θυμησε αρκετα Wes (σαν συνθεση) τα σολο σου σιγουρα θελουν αρκετι δουλεια ακομα, ομως σημασια για μενα εχει οτι εχεις το feeling αυτης της μουσικης! οποτε ολα ειναι θεμα μελετης κ χρονου! παντα τετοια George Περιμενα να πεις κ εσυ το λογάκι σου ρε πιδίμ.Μ'αρεσει που δεν χαϊδευεις κιολας για το τσολο. Το "παντα τετοια" ειναι σαν να με συγχαίρεις για την μαματη δεξίωση που οργάνωσα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 To feeling to έχεις, θέμα δεν έχεις...μάθε να σκέφτεσαι μελωδία ακόμα κα ιη jazz έχει θέματα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση